Cover-afbeelding

Wedstrijd: win een Stadia Buddy Pass: beantwoord vijf lezersvragen

Win een Stadia Buddy Pass en ga drie maanden aan de slag met Stadia Pro. Je krijgt maandelijks gratis games en je kan spelen aan de hoogste resolutie van 4K en HDR aan 60 frames per seconde. Beantwoord vijf lezersvragen over PlayStadia en maak kans.

Win een Buddy Pass

De Buddy Pass geeft je meteen toegang om van Stadia gebruik te maken. Dat kan gewoon op je pc met muis en toetsenbord of een controller die je al hebt liggen. Zo kan je als één van de eersten met Stadia aan de slag om de cloud-gamingdienst met je eigen ogen aan het werk te zien.

Lees ook:

Samen met de Buddy Pass haal je ook drie maandenlang Stadia Pro in huis. Dat is het betalend abonnement dat je van Stadia laat genieten in de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kan ook drie maanden lang gratis triple A-games claimen in de Stadia-winkel. Met je Buddy Pass heb jij alvast een bibliotheek aan games opgebouwd alvorens het grote publiek met de dienst aan de slag kan met de lancering van Stadia Base binnenkort.

stadia store lists

Hoe kan ik deelnemen?

Wil jij kans maken op een Buddy Pass? Beantwoord dan eerst vijf lezersvragen over PlayStadia. Wat vind je van onze site en wat kunnen we volgens jou beter doen? Je kan deelnemen via dit formulier.

Verzend het formulier met een geldig e-mailadres en misschien word jij volgende week wel winnaar van onze Buddy Pass. We trekken een willekeurige winnaar uit alle deelnemers. Heb je al toegang tot Stadia? Laat ons dan weten wat je vindt van onze nieuwssite en deel de Buddy Pass met een vriend. Gun je vrienden ook kans om de Buddy Pass te winnen door deze wedstrijd met ze te delen.

Heb jij alvast deelgenomen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien57 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'