Cover-afbeelding

De tien beste games op Google Stadia met GYLT en RDR2

Google Stadia is dicht bij de release van Stadia Base, als grote launch van de streamingdienst voor videogames, dit zijn de tien beste games op Stadia.

Een greep

Met Google Stadia bracht het techbedrijf haar eerste streamingdienst uit voor games, de dienst krijgt komend jaar 120 games waarvan er tien exclusief zijn. Voorlopig is het aanbod nog kleiner, maar de beschikbare titels zijn niet mis. Wij zetten onze tien favoriete games op een rijtje voor Stadia.

pixel op smartphone android ios app

10: Mortal Kombat 11

Beat 'em ups zijn altijd een goede keuze voor je gameplatform en MK11 is een leuke game in het genre op Stadia. De iconische Mortal Kombat-reeks staat bekend om zijn brutale gameplay vol met 'fatalities', bottenbrekende super-aanvallen en spectaculaire combo-reeksen. Als je houd van een game om beter in te worden of samen op de bank te spelen is Mortal Kombat 11 de keuze. Lees de review van IGN Benelux hier.

9: Tom Clancy's: The Division 2

De actie rpg van Ubisoft brengt een team van supersoldaten naar Washington D.C. Waar contact met het hoofdkwartier is verbroken. De game speelt als een role playing game met wapens om te looten en skills om te verbeteren. Deze tactische shooter is een aanrader voor fans van spannende vuurgevechten en teamwork. Lees de review van IGN Benelux hier.

8: The Elder Scrolls Online

Deze massive multiplayer online-game brengt je naar Tamriel toe (waar Skyrim deel van uitmaakt voor fans van The Elder Scrolls: Skyrim) waar je quests doet, tegen mobs vecht en dungeons cleart. Ontdek de magische fantasie-wereld van Tamriel en ontdek hoe de wereld er in elkaar zit. Lees de review van IGN Benelux hier.

7: GYLT

Een Stadia-exclusive van Tequila Works zet je in de schoenen van Sally, die op zoek moet naar haar nicht, Emily. Dat doe je in een Dark Souls-achtige stijl met sterke tegenstanders die je beter kan vermijden dan het tegen op te nemen. De stijl waarin de game is gemaakt is bovendien karakteristiek en duister, een aanrader.

6: Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition

Lara Croft werd opnieuw uitgevonden in de Shadow of the Tomb Raider-reeks. Met een goed verhaal, intense combat en een interessante skilltree is dit de actie-avonturengame voor fans van de Uncharted-reeks. Lees de review van IGN Benelux hier.

5: Final Fantasy XV

De razend populaire open wereld-rpg brengt je middenin de conflicten van het continent Eos. Speel het verhaal van Noctis Lucis Caelum en ontdek de fantasie-wereld van FFXV in een leuke single player-ervaring. Lees de review van IGN Benelux hier.

4: Assassin's Creed Odyssey

Bepaal of je met Kassandra of Alexios naar het Oude Griekenland reist en een Assassin's Creed-avontuur gaat spelen. Met nieuwe rpg-elementen is Odyssey een steengoede game van Ubisoft Québec. Lees de review van IGN Benelux hier.

3: Destiny 2

Looten en shooten was nog nooit zo leuk als in Destiny 2, de online rpg is een echte aanrader om met vrienden te spelen. Grind voor de beste loot en speel steeds nieuwe quests en verhaallijnen die Bungie blijft introduceren. Lees de review van IGN Benelux hier.

2: Borderlands 3

Trotseer de gevaren in Pandora in deze knotsgekke looter shooter van Gearbox. Gekke personages, gestoorde vijanden en meer wapens dan je ooit in een game zag, dat is Borderlands in een notendop. Speel het verhaal met maximaal drie vrienden en kies je class en skilltree voor een rollercoaster in de ruimte. Lees de review van IGN Benelux hier.

1: Red Dead Redemption 2

Rockstar Games bracht de sequel van de goed ontvangen western uit in november 2019. Speel het meeslepende verhaal van Arthur Morgan in de Van der Linde-bende, compleet met shootouts, treinovervallen, saloons én een multiplayer-mode. Lees de review van IGN Benelux hier.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke143 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!