Cover-afbeelding

SpeakStadia Podcast E06: volg de livestream vanaf 16:00 uur

Alwin en Seb houden om 16:00 uur de zesde aflevering van de SpeakStadia-podcast die ze livestreamen op YouTube. Ze praten over de 120 games die dit jaar naar Stadia komen en over Stadia-concurrent GeForce Now?

SpeakStadia Podcast E06

In de SpeakStadia Podcast bespreken we het laatste nieuws over Google Stadia live op YouTube. Deze week is er een heleboel nieuws te bespreken Stadia. Als eerste weten we dat Stadia dit jaar minstens 120 nieuwe games zal krijgen waarvan 10 exclusieve titels. Er is alleen nog, maar weinig bekend over wat we daar precies van mogen verwachten.

Daarnaast praten Alwin en Seb over de GeForce Now-cloud-gamingdienst die sinds kort beschikbaar is voor het grote publiek. Is GeForce Now een geduchte concurrent voor Stadia en waar liggen de belangrijkste verschillen? Google heeft ook in alle stilte een update uitgerold voor de Stadia-controller en mogelijk betekent dat dat we binnenkort draadloze ondersteuning mogen verwachten. Daarnaast werken nu meer Android-telefoons met Stadia.

Laat van je horen

Kom erbij om 16:00 uur, want dan gaan we live op YouTube praten over onze Stadia-ervaringen en het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Stel ons vragen in de YouTube live chat en laat ook weten wat je vindt van de podcasts in de reacties onderaan dit artikel, of reageer in de PlayStadia Facebook-groep.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien67 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'