Cover-afbeelding

SpeakStadia Podcast E05: volg de livestream vanaf 16:00 uur

Alwin en Seb houden om 16:00 uur de vierde aflevering van de SpeakStadia-podcast die ze livestreamen op YouTube. Ze praten over mogelijke problemen om games uit te brengen op het platform, Stadia-concurrenten en meer.

SpeakStadia Podcast E05

In de SpeakStadia Podcast bespreken we het laatste nieuws over Google Stadia live op YouTube. Deze week is er een heleboel nieuws te bespreken Stadia. Als eerste is er een gerucht dat ontwikkelaars moeite hebben om games uit te brengen voor Stadia door problemen in Linux.

Daarnaast praten Alwin en Seb over een nieuwe, onofficiële extensie in de Chrome-browser die functies toevoegt aan Stadia. Is het aangewezen om de extensie te gebruiken? Er zijn ook nieuwe smart tv's aangekondigd van Philips die in het bijzonder voor Stadia geschikt zijn en Alwin ging aan de slag met een belangrijke Stadia-concurrent.

Lees ook:

Laat van je horen

Kom erbij om 16:00 uur, want dan gaan we live op YouTube praten over onze Stadia-ervaringen en het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Stel ons vragen de YouTube live chat en laat ook weten wat je vindt van de podcasts in de reacties onderaan dit artikel, of reageer in de PlayStadia Facebook-groep.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien57 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'