Cover-afbeelding

Google Stadia Overzicht maart - Games, DLC en nieuwe features

Google Stadia heeft op de Google blog een update gezet van al het nieuws dat in maart naar de streamingdienst voor videogames is gekomen.

Mooie maanden

Maart was een productieve maand voor Google Stadia, dat blijkt uit het overzicht van al het nieuws dat op de blog van Google werd gedeeld. Er kwamen zeven nieuwe titels naar de dienst net als nieuwe features zoals 4K-ondersteuning op het web en nieuwe content voor Pro-abonnees.

chromecast

Google zette alles in een handig overzicht neer:

De Web Capture Library laat gebruikers nu toe om toegang te krijgen tot de opgeslagen gameplay-clipjes en screenshots op hun laptops of Pcs. Daarnaast kunnen die nu ook gedownload worden om fysiek op te slaan op een harde schijf en niet in de cloud.

gameplay clips sharing google stadia

Verschillende games kregen extra content deze maand, het gaat om: Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock Expansion, DOOM Eternal, Lost Words: Beyond the Page, Serious Sam Collection, SteamWorld Quest, SteamWorld Dig, SteamWorld Dig 2, SteamWorld Heist, The Crew 2, Tom Clancy’s The Division 2, Tom Clancy’s The Division 2: Warlords of New York Expansion.

Daarnaast werden de volgende games aangekondigd en sommigen zelfs al uitgebracht voor de dienst: Monopoly, Monster Jam Steel Titans, MotoGP20, Relicta, The Turing Test.

Ten slotte zijn er updates gekomen voor Stadia Pro zoals de nieuwe, gratis te claimen games voor in april. Ook verdwijnen Metro Exodus en Thumpervandaag op 31 maart van Stadia, claim ze dus nog snel!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!