Cover-afbeelding

Stadia Pro: Gratis Spitlings, Serious Sam, Stacks on Stacks en meer

Stadia Pro-abonnees kunnen komende maand genieten van deze drie gratis titels en nog veel meer: Spitlings, Serious Sam en Stacks on Stacks.

Korting en gratis games

April is nabij en het Google Stadia Team heeft op de community-website bekendgemaakt welke voordelen er komende maand komen voor Stadia Pro-abonnees, daarnaast gaan er een aantal mooie titels in de uitverkoop.

De gratis games van april voor Pro-gebruikers zijn Spitlings, Serious Sam en Stacks on Stacks. Spitlings is een snelle, verslavende arcade game die nog leuker wordt als je samen met vrienden speelt. Serious Sam is een shooter-franchise en de Serious Sam: Collection is volledig te claimen, dat betekent dat Pro-abonnees gratis Serious Sam: The First Encounter, Serious Sam: The Second Encounter en Serious Sam 3: BFE mogen spelen.

Ten slotte is Stacks on Stacks een surreële reis naar een kleurrijke wereld waar je steeds blokken op elkaar moet laten vallen om wankele torens te maken met nog gekkere personages erop.

Daarnaast komen er twee grote titels naar Stadia toe waaronder The Crew 2, een racegame die je meeneemt naar de mooiste circuits, maar ook naar het water en zelfs races in de lucht. Pro-abonnees kunnen de game aanschaffen met korting tot 1 april.

De andere game is Lost Words: Beyond the Page, een 2D-avontuur van een jonge vrouw die haar woorden op een magische manier tot leven kan wekken. Ten slotte komt Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock uit als nieuwste DLC voor Borderlands 3, lees er hier alles over.

Check hier alles over de aankondiging van Stadia Makers tijdens de GDS en de ontwikkelaar van Gears Tactics werkt aan Stadia-exclusieve games. Ten slotte lees je hier alles over de launch van DOOM: Eternal en hoe je DOOM 64 kan claimen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!