Cover-afbeelding

Stadia Pro: Drie nieuwe games waaronder GRID en Steamworld

Stadia Pro-abonnees krijgen deze week drie gratis games voor Google Stadia, GRID, SteamWorld Dig 2 en SteamWorld Quest. Op 1 maart komen ze naar de dienst toe.

Nieuw aanbod

Op 1 maart kunnen Stadia Pro-abonnees zich verheugen op drie nieuwe games op de streamingdienst voor videogames, dat zijn de racegame GRID, SteamWorld Dig 2 en SteamWorld Quest. Dat maakt Google bekend via de Stadia blog.

GRID heeft trouwens een exclusieve Stadia-mode met Endurance Mode, waarbij er tot veertig spelers tegelijk in één multiplayer race rijden. Stadia Pro-abonnees kunnen via de bibliotheek gewoon zoeken op de titels van de games en ze eenvoudig toevoegen aan hun persoonlijke verzameling.

Farming Simulator 19 Platinum Edition zal na februari niet langer te claimen zijn door Stadia Pro-gebruikers, dus als je die titel nog niet claimde, kan dat nog tot 29 februari.

Naast de gratis te claimen games komt er nog een titel naar de dienst toe, namelijk Spitlings. Dat is een arcade-game waarbij vier spelers samen moeten werken. Als er één fout wordt gemaakt, kan het hele level mislukken en moet iedereen overnieuw beginnen.

Zag je al dat een gebruiker touch controls wist te laten werken voor Stadia ook komt de nieuwe ASUS ROG telefoon standaard uit met Stadia erop.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!