Cover-afbeelding

Stadia Pro-korting voor Assassin's Creed, DOOM: Eternal en meer

Stadia Pro-leden kunnen genieten van mooie korting op onder meer Assassin's Creed Odyssey, DOOM: Eternal, Dragon Ball Xenoverse, Darksiders en meer.

Meer voor minder

Er zijn weer flinke kortingen beschikbaar voor Stadia Pro-leden, Assassin's Creed Odyssey, DOOM: Eternal, Dragon Ball Xenoverse, Darksiders: Genesis en nog veel meer toptitels zijn met korting te koop.

stadia pro deals april

De lijst van games is lang en kun je hieronder terugzien. Wij zetten de grootste titels voor je op een rijtje, te beginnen met Assassin's Creed Odyssey. Assassin's Creed Valhalla is aangekondigd om op Google zijn streamingdienst voor games uit te komen, tot die release, kunnen fans zich vermaken met Assassin's Creed Odyssey in het Oude Griekenland. Die game koop je nu voor slechts 23,10 euro.

stadia pro deals april

Er zijn niet alleen moordenaars in Griekenland te vinden, de Doomguy maakte zijn terugkeer in DOOM: Eternal, ook op Stadia waar je hier onze review van leest. Wanneer demonische aliens de mensheid bedreigen, is er maar één manier om dat op te lossen, veel wapens, kogels en explosies. Doomguy gaat akkoord. DOOM: Eternal kun je nu voor 44,99 euro kopen op Stadia.

stadia pro deals april

Dragon Ball Xenoverse is een role playing-game in de Dragon Ball Z-franchise, fans van de anime mogen zich verheugen op een intens avontuur, dat niet gebaseerd is op de anime. Towa en Mira zijn twee schurken die de geschiedenis manipuleren en Time Patrol Trunks moet daar een stokje voor zien te steken. Dragon Ball Xenoverse kost je nu 25 euro.

stadia pro deals april

Andere interessante titels die in de aanbieding zijn, zijn onder meer Final Fantasy XV voor 20 euro, Ghost Recon: Breakpoint voor 20 euro, Darksiders: Genesis voor 31,99 euro en een reeks te kopen voordelen voor in PlayerUnknown's Battlegrounds oftewel PUBG.

In ander Stadia-nieuws kun je hier lezen over de komende chatfunctie of hier over EA Games die naar de dienst zullen komen. Welke games ga jij met korting kopen? Laat het ons hieronder in de reacties weten!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!