Cover-afbeelding

De helft korting op Borderlands 3 en NBA 2K20 met Stadia Pro

Stadia Pro-gebruikers kunnen momenteel genieten van 50% korting op Borderlands en NBA 2K20, bovendien is de Stadia-versie van Borderlands nu op PC/PS4-niveau.

Sport en spel

Deze maand kunnen mensen met een Google Stadia Pro-abonnement genieten van 50 procent korting op twee recente titels, namelijk Borderlands 3 en NBA 2K20. Borderlands 3 is, ondanks de misleidende titel, de vierde game in de Borderlands-reeks en speelt zich af op de fictieve planeet Pandora. In deze first person shooter/role playing game beleeft de speler een knotsgek avontuur vol met humor, eindbazen en 'gazillions of guns' oftewel, meer wapens dan je ooit hebt gezien.

borderlands 3

Bovendien is de Stadia-versie van Borderlands 3 nu eindelijk up to date met de PC, PlayStation 4 en Xbox One-versie, eerst was dat niet het geval. Ook kost de game je nog steeds meer op Stadia dan op andere platforms.

nba 2k20

NBA 2K20 is de FIFA van het basketbal, je kan in verschillende vormen met je favoriete NBA-teams of spelers de wereld veroveren. De Los Angeles Lakers, Boston Celtics, Golden State Warriors, Toronto Raptors en nog veel meer teams zitten in de game. Je kan een carrière-mode spelen en je favoriete team naar de titel proberen te leiden, je kan als speler in een team meedoen of zelfs online de strijd aangaan met andere spelers.

Als je liever andere games wil aanschaffen, kan je hier zien welke drie nieuwe games er voor Google Stadia werden aangekondigd of hoeveel games Google dit jaar op de dienst wil introduceren.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!