Cover-afbeelding

Google Stadia Premiere Edition wordt verscheept, betere communicatie beloofd

De Stadia Premiere Edition wordt verscheept, een week na de Founder's Edition, en Google belooft betere communicatie met de klanten.

De zeilen bijzetten

Een week nadat de Founder's Edition werd uitgebracht wordt de volgende lading Google Stadia naar de klanten verscheept. De Premiere Edition komt bovendien met de belofte van Google dat het beter zal communiceren met de community na een stroeve start van de streamingdienst.

stadia premiere edition

Op Reddit maakte Google bekend dat het de Premiere-dozen en codes nu verzendt, en het vermeldde daarbij dat het dagelijkse updates wil geven over Stadia. Die updates zijn in de essentie mini-nieuwsbrieven met informatie over de laatste nieuwigheden en verbeteringen aan Stadia. Het wil daar deze week mee beginnen, donderdag en vrijdag niet meegerekend omdat het dan Thanksgiving is in de VS.

stadia stats

Fouten met de bestelling

Er werd ook al een eerste update gegeven door Google. Het bedrijf onderzoekt momenteel wat er misgelopen met de bestelling van bepaalde gamers. Het gaat meer specifiek om bestellers die een Premiere Edition-pakket bestelden in oktober of begin november, maar die nog geen code of pakje ontvingen.

stadia wasabi

Het lijkt er dus op dat Google snel veranderingen doorvoert na de lancering van Stadia via de Founder's Edition die wegens het uitblijven van codes niet helemaal soepel verlopen is. In de post werd bevestigd dat iedereen met een Founder's Edition nu de code zou moeten hebben. Wat denk jij van de strategie van Google om direct met de community te communiceren? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Zit jij al in onze Stadia Facebook-groep? Klik op deze link!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke143 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!