Cover-afbeelding

Stadia krijgt drie nieuwe games Sundered, Jotun en Chorus

Google Stadia krijgt drie nieuwe games aan het aanbod toegevoegd met Sundered: Eldritch Edition, Jotun: Valhalla Edition en Chorus.

Nieuwe werelden

Er worden weer twee nieuwe games toegevoegd aan Google Stadia, de streamingdienst voor videogames, volgens de Stadia blog. Het gaat om Sundered: Eldritch Edition en Jotun: Valhalla Edition, beide games komen deze maand uit en zijn ontwikkeld door Thunder Lotus.

Sundered: Eldritch Edition is een metroidvania-achtige game in het H.P. Lovecraft-universum, de speler moet bepalen of hij de zogehete 'Eldritch'-krachten omarmt of juist uit de weg gaat. De handgetekende stijl van de game is bijzonder en geeft een mysterieuze, duistere stijl.

De game is een soort dungeon crawler met bossfights en veel verzamelbare krachten om je personage uit te laten groeien.

In Jotun: Valhalla Edition reist de speler naar een wereld in de stijl van de Noorse mythologie als Thora, een Viking-krijger die een niet-eervolle dood stierf waardoor zij zich moet bewijzen aan de goden om Valhalla te mogen betreden. De game speelt zich af in het Noorse vagevuur vol met de Jotun, Noorse monsters van de elementen.

Ten slotte komt Chorus ook naar de dienst toe, van Fishlabs. De game speelt zich af in de ruimte waar je als een pilote speelt die op zoek is naar verlossing. Een echte ruimteshooter waarbij je allerlei wapens en abilities kan vrijspelen, spectaculaire locaties kan verkennen zoals oude tempels en zelfs buiten de grenzen van de realiteit kan treden.

Lees hier meer over de kortingen waar je deze maand van kan genieten of over de aankomende chatdienst voor Google Stadia. Had je al gezien dat Assassin's Creed Valhalla ook op Google Stadia uitkomt?

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!