Cover-afbeelding

Stadia Founders krijgen een extra Buddy Pass voor de Kerst

Google Stadia heeft aangekondigd dat het gebruikers met een Founders Edition een extra Buddy Pass gaat bezorgen om de Kerst te vieren. Een Buddy Pass is een soort proefperiode om weg te geven.

Kerstbuddies!

Google Stadia heeft via het officiële twitterkanaal bekendgemaakt dat het gebruikers met een Founders Edition nóg een Buddy Pass cadeau doet, dat is allemaal om de Kerst te vieren. De Buddy Pass is een soort proefperiode van drie maanden die gebruikers weg kunnen geven aan iemand anders. Diegenen die de Founders Edition bestelden, kregen daar al zo een Buddy Pass bij, nu krijgen ze er dus nog eentje.

De tweet luidt als volgt: “In de geest van de feestdagen hebben we een vroege verrassing voor Stadia Founders: een extra Buddy Pass. Geef het aan een vriend, een familielid... iemand die je kent en van games houdt.”

Die tekst werd gevolgd door de infographic met alle informatie die gebruikers nodig hebben om zo een Buddy Pass uit te sturen of te activeren. Wij gingen al in detail over hoe dat precies moet in dit artikel.

stadia controller i made this challenge

De Buddy Pass is dus het ideale cadeau voor geïnteresseerden in de streamingdienst van videogames van Google die nog niet zeker weten of ze het willen kopen. Lees hier intussen alles over de Founders Edition en de Premiere Edition die iets later werd verscheept. De meest recente toevoeging aan het Stadia-aanbod is Supercross 3 en iets zegt ons dat die game nog leuker is als je online multiplayer speelt, mét een buddy.

pro controller 2

Kijk hier al naar het volledige Stadia-aanbod met de games die naar de dienst zullen komen en ben jij enthousiast over de Achievements en Statistics-pagina's die al werden ontdekt in de code? Lees er hier alles over en laat ons weten welke achievement jij als eerste gaat halen! Neem ook eens een kijkje in onze Facebook-groep voor alles over Google Stadia.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke167 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!