Cover-afbeelding

Stadia Connect-livestream : volg hier het evenement vanaf 19:00 uur

Vanavond gaat Google nieuwe onthullingen doen over zijn cloud-gamingdienst Stadia Connect. Mogelijk krijgen we meer games te zien, gameplay en ander nieuws. Hier lees je alles over de livestream van het evenement.

Stadia Connect-stream

Een Stadia Connect is Googles manier om meer nieuws over Stadia te onthullen aan de hand van een livestream waarbij Googles Stadia-team onder leiding van vice president Phil Harrison meer gaat onthullen over de streamingdienst voor games. De livestream zal doorgaan om 19:00 uur en je zal hem op YouTube kunnen bekijken. Hieronder vind je de video van waaruit je de het evenement kan bekijken.

Het is nog niet duidelijk wat we precies zullen te zien krijgen deze avond. De Stadia Connect vindt plaats op dezelfde dag waarop de bekende Gamescom-beurs wordt gehouden, en we verwachten dat nieuwe games voor het platform worden aangekondigd. Verder krijgen we mogelijk gameplay-beelden te zien of beelden van de interface en de winkel voor games.

Nog vele vragen

Er zijn ook nog veel vragen die onbeantwoord blijven over Stadia, zoals onlangs ook bleek uit een recente AMA-sessie op Reddit waar tal van vragen werden richting Google werden geslingerd. Wat met gratis games bijvoorbeeld? Zijn die enkel beschikbaar voor gebruikers van het Pro-abonnement of ook voor de gratis gebruikers van Stadia Base? Hopelijk krijgen we deze avond op die vraag en nog vele andere een antwoord.

De Stadia Connect-stream start om 19:00 uur en je kan hem hieronder volgen. Op PlayStadia zal je nadien een overzicht mogen verwachten van alle aankondigingen.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien67 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'