Cover-afbeelding

Gerucht: Rainbow Six Quarantine komt naar Stadia

Via geruchten lijkt het erop dat Ubisoft's Rainbow Six Quarantine ook naar Google Stadia komt, dat lijkt een afbeelding op de Ubisoft Club-website te verklappen.

Langer in Quarantaine

Via een afbeelding op de Ubisoft Club-website lijkt het erop dat Rainbow Six Quarantine van Ubisoft ook op Google Stadia zal uitkomen.

De game is te zien op de Ubisoft Club-website, via StadiaSource, met de platforms waar die op zal verschijnen en naast de PlayStation 4, Xbox One en PC staat ook Stadia als platform opgelijst.

ubisoft club rainbow six  quarantine

Rainbow Six Quarantine is een spinoff van de tactische shooter Rainbow Six: Siege waarbij twee teams van super-operatoren omstebeurt een bomlocatie moeten aanvallen of verdedigen, lees hier meer over R6: Siege.

Quarantine blijft een tactisch schietspel maar dan tijdens een mysterieuze infectie die mensen in een soort zombies verandert, we kregen al een eerste trailer te zien tijdens de E3 2019.

Verder heeft Ubisoft al een flink aantal titels op de dienst staan, zoals Ghost Recon: Breakpoint en Monopoly en recentelijk kwamen daar ook een aantal Assassin's Creed-titels bij zoals Odyssey en niet te vergeten, de nieuwste AC Valhalla komt bij launch ook op Google zijn streamingdienst voor videogames uit.

monopoly ubisoft

Er zijn een aantal Ubisoft-titels met korting te koop voor Google Stadia net zoals DOOM: Eternal en andere grote titels voor de dienst. Daarnaast lees je hier tips voor het tweedehands handelen in Google Stadia en check je hier dedrie nieuwste titels die naar Stadia komen in mei.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!