Cover-afbeelding

PGA Tour 2K21 aangekondigd voor Stadia, nieuwe trailer

Golfgame PGA Tour 2K21 is aangekondigd voor Google Stadia met een nieuwe trailer en releasedatum, weet jij de FedExCup te winnen met je MyPlayer?

Golfen met de besten

Justin Thomas staat op de cover van PGA Tour 2K21 die op 21 augustus zal uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One, PC en op Google Stadia. De game wordt ontwikkeld door HB Studios, via IGN Benelux. Bekijk de trailer hieronder:

Thomas is één van twaalf professionele spelers die in de game verwerkt zitten, de speler neemt het tegen hen op in de FedExCup om de kampioen te worden. Dat kan ook met een eigen speler, zoals we dat kennen uit andere sportgames zoals NBA 2K (die nu voor slechts drie euro beschikbaar is) en FIFA.

golf

De MyPLAYER Customization-opties zijn flink uitgebreid met allerlei accessoires van bekende merken zoals Adidas, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf en nog meer.

Ten slotte voorzien commentatoren Luke Elvy en Rich Beem je game van commentaar en analyse. In ander Google Stadia-nieuws is de Guerilla Showcase een enorm podium voor Indie-games, komt de Mafia Trilogy als remaster uit op Google's streamingdienst voor videogames en komt Rainbow Six Quarantine van Ubisoft mogelijk naar Stadia toe.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!