Cover-afbeelding

Metro Exodus: Sam's Story en Crimson Days voor Destiny 2 op Stadia

Deze week komen er nieuwe uitbreidingen naar Google Stadia, Metro Exodus: Sam's Story en Destiny 2: Crimson Days op Stadia.

Meer content

Twee van de populairste games op Google Stadia krijgen komende week extra content in de vorm van uitbreidingen. Het gaat om Sam's Story voor Metro Exodus en Love in time of Khvostov voor Destiny 2 als speciale evenement voor Valentijnsdag.

Sam's Story neemt je mee op een reis door het door oorlog verscheurde Oostelijke deel van Rusland en naar de stad Vladivostok. Hij wil proberen om via de Oostelijke kust van Rusland de oversteek naar Amerika te maken, of hem dat lukt, zul je moeten zien in de game...

Het is een single player-uitbreiding die je in de Google Stadia Store kan kopen, om te kunnen spelen moet je ook in het bezit zijn van de hoofdgame, Metro Exodus. Gelukkig is die nu nog gratis te claimen op Stadia Pro. Ben je echter al in bezit van de Metro Exodus – Gold Edition, dan is Sam's Story gratis.

the dawning destiny 2 guide rewards

Destiny 2: Love in time of Khvostov is het speciale Valentijnsevenement in Destiny 2, momenteel is het Crimson Days Event live in Destiny 2: The Collection. Je kan er allerlei uitdagingen doen voor bijzondere beloningen in de game, we zetten de trailer hieronder voor je neer:

In ander Stadia-nieuws is 4K ondersteuning voor Chrome uitgerold door Google en maakte het bedrijf al bekend dat Stadia Base 'in de komende maanden' uitgebracht zal worden. Verder lees je hier alles over NVIDIA GeForce Now, de cloud gaming-dienst die onlangs de beta-fase verliet.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke143 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!