Cover-afbeelding

Mafia: Trilogy komt naar Google Stadia als remaster

Mafia: Trilogy brengt alle Mafia-games naar Google Stadia toe in de remastered-versie, dat werd door 2K United Kingdom de wereld ingestuurd.

Drie keer zo veel mafiosi

Dat de Mafia: Trilogy zou uitkomen was al bekend, maar in de trailers die werden uitgebracht door 2K was steeds het Stadia-logo niet te zien. Daarom konden we nog niet met zekerheid bevestigen dat de drie Mafia-games in hun remastered versie op de streamingdienst van Google zullen verschijnen.

De Mafia: Trilogy gaat over een familie mafiosi waar jij als speler in omhoog moet zien te klimmen door quests te volbrengen en moeilijke keuzes te maken. Via een teaser op YouTube werd onthuld dat de Trilogy daadwerkelijk zou uitkomen nadat er eerder al geruchten gonsden over een 'mogelijke remaster van Mafia II'.

In de teaser zien we een paar iconische personages zoals Tommy Angelo, Vito Scalleta en Lincoln Clay die uitleggen hoe belangrijk familie is. Op 19 mei beloofde 2K om meer details te onthullen over hoe en wat de Mafia: Trilogy precies inhoudt.

Speelde je Mafia of Mafia II al toen die in respectievelijk 2002 en 2010 uitkwamen? Of stapte je later in bij het derde deel dat zich in New Orleans afspeelt en in 2016 verscheen? De remasters laten je de avonturen van de familie opnieuw beleven, op Google Stadia.

mafia 3

Kun je niet langer wachten op een nieuwe Stadia-game? Nu kost NBA 2K je maar 3 euro en ook DOOM 64 is voor onder de vijf euro te koop.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!