Cover-afbeelding

GYLT en Metro Exodus, gratis Stadia Pro-games voor februari 2020

Voor de derde maand op rij krijgen we weer twee nieuwe Stadia Pro-games en voor februari worden dat Metro Exodus en GYLT. Je kan de games volgende maand claimen in de Stadia-winkel.

GYLT en Metro Exodus

GYLT is bij de meesten van ons wel bekend als de enige game die exclusief op Stadia te spelen is. Het spel is een fantasie-avonturenspel met een meeslepend verhaal, puzzels en monsters die op je pad komen. Het hoofdpersonage Sally waant zich door een griezelige wereld om haar vermiste nichtje Emily te bevrijden. GYLT kost momenteel nog 29,99 euro in de Stadia-winkel.

In Metro Exodus kom je terecht in het post-apocalyptische Rusland. Je begeeft je door de Ruïnes van het voormalige Moskou en je schiet je een weg doorheen niet-lineaire levels. Het spel pakt uit met een meeslepende sfeer en een een verhaal dat gebaseerd is op de boeken van Dmitry Glukhovsky. Stadia Exodus vind je voor 39,99 euro in de Stadia-winkel.

De laatste Stadia Pro-games

Als je de Stadia Founder's Edition hebt besteld, dan zijn dit vermoedelijk de laatste games die gratis inbegrepen zijn in het Stadia Pro-abonnement dat je samen met het pre-order pakket kreeg. Heb je Stadia pas later besteld met de Premiere Edition, dan zijn jouw drie maanden van Stadia Pro misschien nog niet verstreken.

Lees ook:

Stadia vernieuwt automatisch je abonnement, dus je hoeft geen actie uit te voeren als je ook in maart twee gratis games wil ontvangen en wil streamen aan de hoogste kwaliteit. Heb je beslist om je abonnement op te zeggen? In dat geval kan je je gratis Stadia Pro-spellen niet langer spelen tot je je opnieuw abonneert.

Laat van je horen

We verwachten dat Google binnenkort Stadia Base lanceert waarmee alle gamers toegang krijgen tot Stadia. Met de gratis formule hoef je enkel de games afzonderlijk te kopen om op je favoriete scherm te streamen. Ga jij je Pro-abonnement vernieuwen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien77 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'