Cover-afbeelding

Guerilla Collective is enorme Indie Showcase voor alle platforms

Guerilla Collective heeft aangekondigd dat het komende zomer een grote Indie Showcase gaat houden voor titels op alle platforms, waaronder Google Stadia.

Indie for life

Media Indie Exchange heeft bekendgemaakt dat het Guerilla Collective gaat houden. Een evenement van drie dagen (6 – 8 juni) dat zich volledig richt op Indie-games. Er zijn al verschillende onafhankelijke ontwikkelaars bekendgemaakt zoals Larian (Baldur's Gate 3), Thunderful (the SteamWorld series) en ZA/UM (Disco Elysium). Wellicht komen er extra Indie-games naar Google Stadia toe.

guerilla collective indie showcase stadia

Dat Guerilla Collective-evenement zal ook de Paradox Insider broadcast hosten net als de digitale versie van de PC Gaming show en de Future Games Show. Bekijk de volledige lijst van aanwezigen hier op IGN Benelux.

Dat Google Stadia niet vies is van Indie-ontwikkelaars is te zien aan de relatief grote selectie van Indie-titels in het aanbod, wat dacht je van de SteamWorld games die op de dienst verschenen net als Serious Sam en Stacks on Stacks of Get Packed van Moonshine Studios. We zagen nog andere kleinere titels op de dienst komen zoals West of Loathing en Monster Boy.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!