Cover-afbeelding

Google brengt in Verenigd Koninkrijk Stadia bandbreedte-bundels uit

Google brengt in het VK samen met BT's snelle internet Stadia Premiere Edition-bundels uit als deel van een strategisch partnerschap dat de ruchtbaarheid in de regio moet vergroten.

Snel, sneller, snelst

Google en BT kondigen een strategisch partnerschap aan om Stadia de streamingdienst voor videogames meer naamsbekendheid te geven in het Verenigd Koninkrijk. Dat gebeurt door Stadia Premiere Edition-bundels bij de nieuwe 'supersnelle bandbreedte'-plannen van BT te doen, verder wordt Stadia meer gepromoot in alle media.

pixel op smartphone android ios app

De BT-groep verzorgt de telecom in het VK zoals de 4- en 5G-netwerken, maar werkt ook al samen met Google voor mobiele provider EE, een langdurige Pixel-partner. De bundel bestaat uit een verbinding van BT met 51Mb - 73Mb downloadsnelheid, een Chromecast Ultra, een witte controller en drie maanden Stadia Pro. Volgens de specs die Google al eerder bekendmaakte moet dat pakket perfect passen bij de streamingdienst, lees hier wat je allemaal nodig hebt voor Google Stadia.

Google Stadia

Google heeft flinke plannen voor het komende jaar, zo werd er al bekendgemaakt dat het maar liefst 120 nieuwe games wil uitbrengen op de streamingdienst voor games en komt de datum dat Google Stadia Base uit wordt gebracht steeds dichterbij. We zijn erg benieuwd wat deze 'echte launch' voor de dienst gaat betekenen omdat we dan pas écht kunnen oordelen wat het gebruiksgemak is.

Verder in het nieuws is Cyberpunk 2077 helaas uitgesteld naar na de zomer van dit jaar en hier kan je kijken wat je moet doen om crossplay te kunnen spelen op je Stadia-dienst.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke167 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!