Cover-afbeelding

Google Stadia komt in november dit jaar uit

Google Stadia heeft geen precieze releasedatum, maar Google heeft wel bevestigd dat de streamingdienst in november live gaat.

Eind dit jaar

Google Stadia werd aangekondigd met een release 'ergens in 2019', nu heeft Google bevestigd dat die release er in november gaat komen. Het is echter nog wachten op een exacte datum waar de dienst in veertien landen gelanceerd gaat worden.

Google Stadia concept

Google Stadia moet er op termijn voor zorgen dat elke abonnee de beste games in de hoogste kwaliteit kan streamen op elk apparaat met een Chrome-browser. Bij de release gaat dat echter nog via een Chromecast, die je bij de Founder's Edition krijgt net als andere voordelen en hardware.

Alles wijst erop dat Stadia eraan zit te komen, zo werd onlangs aangekondigd dat Philips bij bepaalde televisies Google Stadia gaat meeleveren. Ook kan je hier alvast de hands-on indrukken lezen van Nick op Gamescom 2019.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!