Cover-afbeelding

Google Stadia Reddit houdt Community Event genaamd 'I Made This'

De Google Stadia Reddit gaat een evenement houden voor de community dat 'I Made This' heet, de bedoeling is dat gebruikers eigen designs van de controller doorsturen.

Laat de creativiteit vloeien

Via Reddit gaat het Google Stadia-team een Community Event houden, oftewel een wedstrijd waarbij gebruikers hun meest creatieve invulling van de Stadia-controller kunnen insturen en op vrijdag wordt er een winnaar bekendgemaakt. Hier lees je intussen alles over de Stadia-controller en hoe die tot stand is gekomen.

stadia controller i made this challenge

De prijzen die worden vergeven zijn Reddit Gold en Platinum-versies maar de echte winnaar mag zich op iets groters verheugen, een custom subreddit award én een verschijning op de “Board of the Victorious”. Dat is een nieuwe feature die het team achter de streamingdienst voor videogames van Google heeft geïmplementeerd als sidebar-element.

Bekijk ook al welke controllers je allemaal kunt gebruiken met Google Stadia en hier zie je hoe dat met de Nintendo Switch Pro-controller te doen is.

pro controller 2

Op vrijdag worden de winnaars gekozen en zullen we zien wie de leukste en creatiefste Stadia of Stadia Source-controller heeft bedacht. Leuk voor tijdens de feestdagen!

Wat zou jij veranderen aan de Google Stadia-controller als je dat kon? Laat het ons weten in de reacties of op onze Facebook-groep.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke167 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!