Cover-afbeelding

Google Stadia-gebruiker maakt Chrome-extensie voor betere functionaliteit

Een Google Stadia-gebruiker heeft een Google Chrome-extensie gemaakt voor betere functionaliteit, de extensie is in de Web Store te vinden.

Dan doe ik het zelf

Op Reddit heeft een Google Stadia-gebruiker onthuld dat hij een speciale extensie in de Chrome Web Store heeft geplaatst die de functionaliteit van Stadia moet verbeteren. Gebruiker Mafrans post op de /r Stadia subreddit-pagina waarom hij dat deed en wat er precies voor nieuwe features hij heeft gemaakt.

stadia ecxtra features

“Ik houd erg van Stadia maar heb het gevoel dat het veel belangrijke functies miste, daarom heb ik een Chrome-extensie gemaakt. Het heeft momenteel nog relatief weinig features: game filtering, een klok en netwerk monitoring, maar ik werk er hard aan om nog meer toe te voegen”, dat schreef Mafrans in zijn post.

swtadia

Om gebruik te maken van de extensie, moet je via de Google Chrome Web Store naar deze link toe. Verder meldt Mafrans dat hij ook een aantal beta builds klaar heeft staan, die kan je via deze link bekijken. Ten slotte plaatst hij er afbeeldingen bij die zijn functionaliteit tentoon stelt in volle glorie, de klok, filter en netwerk monitoring.

stadia ecxtra features

Wat denk jij van dit initiatief van Mafrans? Is het geweldig dat de community zo betrokken is bij de streamingdienst voor games of is het juist vreemd dat Google deze basisfuncties niet standaard bij Stadia heeft gebracht? Laat het ons weten in de reacties of in onze Facebook-groep!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke167 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!