Cover-afbeelding

Farming Simulator 19 Platinum Edition toch voor Stadia Pro-abonnees

Fans van Farming Simulator kunnen opgelucht ademhalen, het is tóch de Platinum Edition die speelbaar is op Stadia voor pro-abonnees in december

Toch Platinum

Elke maand krijgen abonnees van Stadia pro gratis games te spelen en voor december was dat de Tomb Raider Definitive Collection en Farming Simulator 19.

Google Stadia

In het geval van Farming Simulator was er echter een misverstand in de communicatie, zo stond er op de promotie-afbeelding van de Stadia pro-games voor december dat het om de Platinum-versie ging terwijl gebruikers slechts met de 'gewone' versie aan de slag konden als ze de game claimden. Nu heeft Google daar via GraceFromGoogleop gereageerd en stelt ze de abonnees gerust.

“Hey daar allemaal, we waren een nieuwe tractor aan het uitzoeken en hadden het veld nog niet klaargemaakt! Natuurlijk kunnen Stadia Pro-leden Farming Simulator 2019: Platinum Edition claimen als één van hun gratis games voor december 2019. Je kan de Platinum Edition nu claimen. Voor diegenen die de standaard-versie claimden, kan je via je mobiele app de Platinum-versie claimen.”

farming simulator 19

Het lijkt dus te gaan om een misverstand dat inmiddels is rechtgezet door Google, dat bovendien ook al bekendmaakte dat het niet door zal gaan met dagelijkse updates en hier kan je al zien in welke kwaliteit je de games kan streamen.

Gaat Google goed om met de kritiek die het heeft gekregen sinds de release van Stadia? Laat het ons weten in de reacties hieronder of in onze Facebook-groep!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke167 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!