Cover-afbeelding

Embr Early Access op Google Stadia

Embr wordt donderdag beschikbaar op Google Stadia in Early Access, daarnaast zijn er nog steeds deals voor NBA 2K beschikbaar.

Early access

Google Stadia krijgt op donderdag de nieuwe game Embr in Early Access aan de store toegevoegd. Daarnaast is NBA 2K ook nog met korting te verkrijgen, dat blijkt uit een community-blogpost op de Stadia-website. Bekijk de trailer hieronder:

In Embr speel je als een brandweer en kun je alleen, of met vrienden de vlammen doven, burgers redden van een vuurzee en knotsgekke 'physics' zien te overkomen. De game komt op donderdag 21 mei uit en is met korting te verkrijgen.

Embr is niet de enige game voor Stadia die recentelijk werd aangekondigd, golfgame PGA Tour 2K21 kwam met een nieuwe trailer en ook alle EA games zullen op Google zijn streamingdienst voor videogames verschijnen. Daarnaast werd de Mafia Trilogy als een remaster aangekondigd op de dienst en zou Rainbow Six Quarantine mogelijk ook op Stadia komen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!