Cover-afbeelding

DOOM 64 op Stadia en NBA 2K voor drie euro?

DOOM 64 is beschikbaar op Google Stadia naast andere interessante aanbiedingen in het gamesassortiment, zo schaf je NBA 2K nu voor slechts drie euro aan.

Over demonen en pixels

DOOM 64 is uitgebracht op Google Stadia, spelers die de nieuwe DOOM: Eternal voor 3 april kochten, krijgen deze titel gratis aan hun bibliotheek toegevoegd, voor anderen kost de klassieker 4,99 euro.

Voor fans van de game kwam er eerder al goed nieuws want DOOM: Eternal krijgt een update die van elke demoon een potentiële spelerdoder kan maken, wat dat precies betekent lees je hier.

doom 64

Stadia Pro-kortingen

Daarnaast zijn er een aantal games in de aanbieding gezet waaronder NBA 2K, de EA Sports-game over basketbal. De basketbalgame kost nu slechts drie luttele euro's. Ten slotte is ook The Crew 2 voor slechts 15 euro te koop.

nba 2k20

Google Stadia heeft steeds interessante game-aanbiedingen die we hier al voor je oplijstten met onder meer korting voor Assassin's Creed Odyssey. De nieuwste Assassin's Creed-game, Valhalla, is ook bevestigd voor Google Stadia. Een andere Ubisoft-titel zou naar verluidt ook onderweg zijn naar de streamingdienst voor videogames van Google, Rainbow Six Quarantine werd gespot door een scherpe internetgebruiker.

Check hier onze review van DOOM: Eternal en lees waarom Sebastien vond dat die "tijdloos en duivels goed" is. Hier zie je ook de drie meest recent toegevoegde games Jotun, Sundered en Chorus en lees hier alles over draadloze controller-ondersteuning.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!