Cover-afbeelding

DOOM: Eternal krijgt sterkere demonen in eerste grote update

DOOM: Eternal krijgt een eerste grote update die sterkere demonen in de game brengt, genaamd 'Empowered Demons'.

Creëer een nachtmerrie

De update voegt volgens Gamespot een soort uitdaging toe aan DOOM: Eternal, de buitenaardse shooter waarbij je hordes van bloeddorstige demonen uit het heelal moet schieten, die 'Empowered Demons' introduceert, oftewel sterkere demonen. Hier lees je onze review van de bloederige FPS.

<a href="https://playstadia.nl/nieuws/stadia-nieuwe-games-jotun-sundered-chorus/" title="">Stadia krijgt drie nieuwe games bij het aanbod deze maand</a>

Concreet zal de demoon die je doodt in een level sterker worden en naar het level van een andere speler worden gebracht. Weet de speler die te doden, dan krijgt die extra levenspunten en munitie, gaat de speler dood, dan wordt de demoon weer sterker en zal die een andere speler plagen. In de essentie kan elke demoon een mini-boss worden.

Doom Eternal

Wat nog meer?

De Battlemode is aangepast om een overzicht te bieden als je dood gaat zodat spelers precies kunnen zien waar het aan lag. Verder is de tutorial makkelijker gemaakt en zijn er nieuwe features die valsspelen onmogelijk moeten maken.

De geteasede Invasion-mode hoort nog niet bij deze update, daar kunnen spelers de campaign van een ander betreden als demoon. Ten slotte komt er een eerste verhaal-DLC aan.

Doom Eternal

DOOM: Eternal is bovendien met korting te koop deze maand,check hier alle games die je voordelig aan je Stadia-bibliotheek kunt toevoegen. Verder check je hier meer over de komende chatdienst, zie je hier alles over de draadloze controller-ondersteuning en werd Assassin's Creed Valhalla ook op Stadia aangekondigd.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!