Cover-afbeelding

The Division 2 met cross-play en twee andere games aangekondigd

Actiegame Tom Clancy's The Division 2, het racespel The Crew 2 en Monopoly komen binnenkort naar Stadia, dat heeft Google bekend gemaakt. The Division 2 ondersteunt cross-play met pc-spelers.

Tom Clancy's The Division 2

Het bekende schietspel Tom Clancy's The Division 2 komt deze maand nog naar Stadia, dat zegt Google in een blogbericht. In deze rpg-actiegame speel je in een wereld die geteisterd is door terrorisme, en het is aan The Division om orde te creëren. Samen met het spel verschijnt ook de uitbreiding 'Warlords of New York' waarbij je naar Manhattan trekt om te jagen op een criminele voormalig agent die de stad in zijn greep neemt.

The Division 2 zal vanaf zijn lancering cross-play ondersteunen waardoor je samen kan spelen met pc-spelers en de game kan ook je progressie bewaren, of je nu speelt via Stadia of pc. Het is nog niet bekend wanneer de game precies beschikbaar zal zijn.

The Crew 2 en Monopoly

Stadia heeft al langer de racegame Grid, maar nu komt ook The Crew 2 naar de cloud-gamingdienst. Dat spel bevat een open wereld waarin je kan racen met dure sportwagens, maar ook het vliegtuig, een raceboot of een motor kan nemen. Je kan racen door de Verenigde Staten, van San Francisco tot in New York en off-road in de landelijke gebieden. De game is verkrijgbaar vanaf 25 maart.

Het bekende bordspel Monopoly is binnenkort beschikbaar op Stadia. De game bevat een driedimensionaal spelbord dat tot leven komt. De game komt ook met een pakket van zes officiële huisregels die Monopoly-spelers uitkiezen, en als je eens een keer weinig tijd hebt voor een spel kan je een duidelijk doel instellen. Monopoly is vanaf 28 april beschikbaar.

Lees ook:

Wat denk jij van deze drie Ubisoft-games die zijn aangekondigd? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel en in de PlayStadia-groep op Facebook.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien67 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'