Cover-afbeelding

Destiny 2: Nieuwe content aangekondigd 'Devils Ruin Exotic Quest'

Destiny 2 krijgt ook op Google Stadia de 'Devils Ruin Exotic Quest', dat is de legendarische versie van de Sundial-missie en kan je een sidearm opleveren.

Sidearms at the ready!

Het Season of Dawn duurt nog tot 14 januari en dan wordt er nieuwe content in Destiny 2 gebracht, spelers die level 950 of hoger zijn, kunnen echter al aan de slag met een Exotic Quest. Als je Light Level 950 of hoger bent, kan je de legendarische versie van de Sundial-missie doen voor betere beloningen dan eerst. De Exotic Quest-lijn levert je namelijk een nieuwe Sidearm op, de Devil's Ruin.

Devil's Ruin heeft twee bijzondere perks, 'Close the Gap' laat de gebruiker toe om een laserstraal af te vuren als de trekker wordt ingehouden. De tweede perk heet 'Pyrogenesis' en wanneer de laserstraal van de eerste perk volledig opgeladen is én raakt, krijgt het wapen munitie terug.

devils ruin destiny 2

Op Twitterwerd via de officiële Destiny 2 twitterpagina een trailer gedeeld voor de quest waar we ook het nieuwe wapen in volle glorie kunnen aanschouwen. De Devil's Ruin is dus het nieuwste wapen dat in de game zit, wat vind jij van deze sidearm? Laat het ons weten in de reacties of op Facebook.

roadmap destiny 2 season

Het Season of Dawn is dus bijna afgelopen, maar dat betekent niet dat Destiny 2 geen nieuwe content krijgt dit jaar. In de Roadmap voor het negende seizoen in de role playing first person shooter game zien we dat de Crimson Days duren tot 18 januari. Verder moet het evenement aflopen in maart van dit jaar.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke142 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!