Cover-afbeelding

Community update: "Hoe lang geldt de Stadia-toegangscode?"

In een community-update praat Google over een probleem met het opslaan in de game Final Fantasy XV en het praat verder over toegangscodes voor Stadia en Destiny 2.

Community-update

Google is nog volop op zoek naar een effectieve manier om de Stadia-community op de hoogte te houden van belangrijke updates. Na een experiment met dagelijkse updates is Google nu overgeschakeld naar een wekelijkse formule. Google deelt nu zijn update voor deze week.

Als eerste verwijst 'ChrisFromGoogle' in de update naar problemen met de game Final Fantasy XV. Sommige gamers die hun voortgang hebben opgeslagen in een saveslot, Ervaren problemen als ze weer verder willen in het spel. Google is zich bewust van het probleem en werkt aan een oplossing.

Toegangscode geldigheid

Daarnaast beantwoordt Google een vraag over de toegangscode van de Founder's Edition en hoe lang die geldig blijft. Misschien heb je de komende tijd weinig tijd om te gamen, maar wil je wel later met Stadia Pro aan de slag? Google zegt nu dat de code gedurende 1 jaar blijft werken nadat je ze in je mailbox hebt ontvangen.

Google Stadia

Destiny 2

Als laatste schept Google duidelijkheid rond Destiny 2 en hoe lang de titel beschikbaar blijft voor abonnees die pas later aan de slag gaan met Stadia Pro. Pro-abonnees krijgen elke maand gratis games, maar ze kunnen enkel nieuwe spellen beginnen claimen vanaf het moment dat ze Stadia Pro activeren.

destiny 2 crucible

Destiny 2 is daarvoor een uitzondering, want de game blijft voorlopig beschikbaar voor iedereen die Stadia Pro activeert. Google kan niet bevestigen hoe lang dat het geval zal zijn, maar het voorziet gamers van een update zodra daar verandering in komt.

Recent startte Google ook met de uitrol van de Google Assistent-functionaliteit voor Stadia. Vind jij het belangrijk dat Destiny 2 beschikbaar blijft voor Stadia Pro-abonnees? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien67 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'