Cover-afbeelding

Borderlands 3-uitbreiding: Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock

Borderlands 3 krijgt een tweede uitbreiding Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock en er werden 12 minuten gameplay vertoond.

Liefde in tijden van nood

Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock draait zoals de titel al doet vermoeden om de relatie tussen Wainwright Jakobs en Sir Hammerlock. We kregen de eerste twaalf minuten aan gameplay al te zien, die kun je hieronder bekijken:

Uit die beelden kunnen we opmaken dat de geliefden op de besneeuwde planeet Xylourgos willen trouwen, nu blijkt daar een enorm probleem te zijn met grote monsters en met occulte dorpelingen. Uiteraard gaat er iets mis aan het begin van de bruiloft en jij, als onverslaanbare Vault Hunter, moet het feest zien te redden.

borderlands 3

Naast nieuwe Legendary-wapens komen er ook nieuwe skins met de DLC uit. Denk aan Vault Hunter Heads en skins voor de voertuigen die al in de game zitten. Toch is het opvallendste van deze twaalf minuten gameplay dat we een oude bekende hebben gespot, namelijk Gaige. Die zorgt er samen met haar robot voor dat de bruiloft tussen Hammerlock en Wainwright gewoon door kan gaan, wat nobel.

Guns, Love and Tentacles - The Marriage komt op 26 maart uit op Google Stadia, Xbox One, PlayStation 4 en PC.

stadia controller i made this challenge

Check hier welke games er met korting beschikbaar zijn voor Stadia Pro-abonnees en lees hier welke games er naast The Division 2 zijn aangekondigd. Ten slotte check je hier hoe je Stadia in 4K kan laten draaien op je Chromebook.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke142 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!