Cover-afbeelding

Assassin’s Creed Odyssey, Trials Rising en meer in de uitverkoop op Stadia

Assassin’s Creed Odyssey, Trials Rising, The Division 2 en nog meer games gaan in de uitverkoop voor Google Stadia Pro-abonnees.

Voordelig door de lockdown heen

Google Stadia zet een aantal enorme titels in de uitverkoop in de Stadia Store, vanaf vandaag tot en met 1 april kunnen Stadia Pro-abonnees vijf games met korting kopen. Assassin’s Creed Odyssey, The Division 2, Ghost Recon Breakpoint, Just Dance 2020 en Trials Rising. Het binnen zitten wordt dus enigszins verlicht via de streamingdienst voor games van Google.

Assassin’s Creed Odyssey neemt je mee naar het Oude Griekenland middenin de Pelopponesische oorlogen in een conflict waar de oude goden in betrokken raken. Het is een actie avonturengame van Ubisoft die je nu ook in 4K kan streamen, hier kan je lezen hoe dat precies moet. De Season Pass voor Assassin's Creed Odyssey is ook met korting te verkrijgen.

The Division 2 is nog maar pas uit voor Google Stadia, maar is nu al met korting te halen bovendien wordt dat samen met de nieuwste uitbreiding: Warlords of New York. In The Division leidt je een groep van supersoldaten die het in een post-apocalyptische VS moet zien te overleven tegen rovers, machtige organisaties en dat allemaal in een tactische shooter-setting.

Verder is Ghost Recon Breakpoint een andere tactische third person shooter van Ubisoft die je meeneemt naar een eiland dat over is genomen door een bende huurlingen. Trials Rising is een motorgame waar je de beste tijd neer wil zetten én de mooiste stunts wil uitvoeren. Ten slotte kun je met zijn allen in de woonkamer dansen op Just Dance 2020.

Voor meer Stadia-nieuws lees je hier wie de nieuwste toevoeging is aan het Stadia-team en bekijk hier de tien games die wij graag op de cloud gamingdienst willen zien. Zo speel je trouwens Stadia op je telefoon.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke142 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!