De nieuwste artikelen over Nieuws

Nieuwe Stadia games met o.a. MotoGP20 en Monster Jam Steel Titans

Stadia krijgt wederom nieuwe games aan het aanbod toegevoegd, ditmaal gaat het om racegames MotoGP20 en Monster Jam Steel Titans.

Stadia Pro: Gratis Spitlings, Serious Sam, Stacks on Stacks en meer

Stadia Pro-abonnees kunnen komende maand genieten van deze drie gratis titels en nog veel meer: Spitlings, Serious Sam en Stacks on Stacks.

Google kondigt Stadia Makers aan tijdens Google for Games Developer Summit

Google heeft tijdens de Google for Games Developer Summit het nieuwe Stadia Makers aangekondigd, dat is een manier om uit te geven voor de ervaren, onafhankelijke game-ontwikkelaars.

Splash Damage van Gears Tactics ontwikkelt Stadia-exclusieve game

Splash Damage, de ontwikkelaar van Gears Tactics, ontwikkelt een exclusieve voor Google Stadia, ze staan bekend als steun aan The Coalition voor de Gears of War games.

Borderlands 3-uitbreiding: Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock

Borderlands 3 krijgt een tweede uitbreiding Guns, Love and Tentacles - The Marriage of Wainwright and Hammerlock en er werden 12 minuten gameplay vertoond.

Assassin’s Creed Odyssey, Trials Rising en meer in de uitverkoop op Stadia

Assassin’s Creed Odyssey, Trials Rising, The Division 2 en nog meer games gaan in de uitverkoop voor Google Stadia Pro-abonnees.

Stadia Team versterkt zich met Alex Hutchinson van Typhoon Studios

Het Stadia Team heeft een nieuw lid aangeworven, het gaat om de mede-oprichter en creative director van Typhoon Studios, Alex Hutchinson.

The Division 2 met cross-play en twee andere games aangekondigd

Actiegame Tom Clancy's The Division 2, het racespel The Crew 2 en Monopoly komen binnenkort naar Stadia, dat heeft Google bekend gemaakt. The Division 2 ondersteunt cross-play met pc-spelers.

Gratis Stadia Pro-proefperiode voor eigenaren van Chromecast Ultra

Chromecast Ultra-eigenaren krijgen gratis een proefperiode voor Stadia Pro om het gebruikersaantal te verhogen.

Google Stadia opent nieuwe oorspronkelijke studio in Los Angeles

Google Stadia heeft een nieuwe studio geopend in Playa Vista, Californië. Het wordt de eerste oorspronkelijke studio van Stadia Games and Entertainment.

Stadia laat je eindelijk gamen in 4K-resolutie met je Chrome-browser

Je kan nu ook vanuit je Chrome-browser spelen aan de hoogste resolutie die Stadia ondersteunt. Google rolde in stilte 4K-functionaliteit voor Chrome uit naar Stadia-gamers.

Ontwikkelaars zijn bang dat Google Stadia niet langer zal ondersteunen

Ontwikkelaars hebben hun scepsis geuit over de levensduur van Google Stadia, het vertrouwen is er niet dat de dienst langdurig ondersteund zou worden.

Pagina 1 van 9