Cover-afbeelding

Destiny 2 op Stadia: Tips om te winnen in Crucible

Destiny 2 is speelbaar op Google Stadia en je kan er online spelen in Crucible als player versus player-mode (PvP). Deze tips helpen jou om meer potjes te winnen!

Speel met je brein

Destiny 2 is op Stadia en de PvP-mode zal veel gebruikers aanspreken omdat het voorlopig de enige competitieve shooter is op de streamingdienst. Hier kan je het volledige aanbod bekijken. Om je te helpen bij de Crucible-gamemodes zetten wij hier de beste tips voor je op een rijtje.

destiny 2 crucible

Weet wat je speelt

Crucible kan in vijf modes gespeeld worden die je kent uit andere first person shooter-games (fps): Clash: Team Deathmatch, Control: Domination, Supremacy: Kill Confirmed. Verder zijn er nog twee competitieve modes: Countdown: Search and Destroy en Survival: Last Man Standing, waarbij de respawns beperkt zijn.

Loadout: Destiny 2 biedt je een waaier aan opties om mee te spelen, van verschillende wapens tot sidearms, automatics en Hand Cannons. Kies de wapens die het beste bij je passen en probeer ze zeker allemaal uit.

destiny 2 crucible

Vijanden die hun super activeren ontvangen meer schade van energy wapens, luister voor de queue van een vijandige super en zorg dat je energy wapen geladen is.

Samen sta je sterker, Destiny 2 is een game waar je met meer spelers een voordeel hebt omdat de Time to Kill (ttk) best hoog is. Dat betekent dat het relatief lang duurt voordat een tegenstander dood is, wat spelen met een bondgenoot in de buurt bevordert.

destiny 2 crucible

Je hebt twee handen

Terwijl jeitems gebruikt, kan je jezelf tegelijk verdedigen. In Countdown betekent dat dat je kan schieten terwijl je de charge plaatst, dat is niet vanzelfsprekend in shooters dus maak er gebruik van.

crucible pvp tips and tricks warlock titan

Gebruik je class-skills op de correcte manier en doe er je voordeel mee. Titans kunnen de Rally Barricade skill gebruiken om een barricade op te werpen voor je team. Elke kracht die extra beschutting voor jezelf en je team is een strategisch wapen dat invloed heeft op de map en een sterk wapen kan zijn, het kan ook geen enkele invloed hebben als die slecht wordt geplaatst.

Warlockshebben de kracht om een Riftop te roepen, Healing of Damage Rifts. De ene geneest je team en de andere doet juist damage aan de vijand. Wat er ook gebeurt, meerdere Rifts bovenop elkaar hebben extra effect, voor healing of damage.

crucible pvp tips and tricks warlock titan

Wat vind jij van Destiny 2 op Stadia? En welke online shooter zie jij graag naar de dienst komen in de komende weken? Laat het ons weten in de reacties hieronder of in onze Facebook-groep!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke116 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!