Cover-afbeelding

Gratis Stadia Pro-games: 'Rise of the Tomb Raider' en 'Thumper'

Rise of the Tomb Raider en Thumper zijn de twee nieuwe, gratis Stadia Pro-games voor de maand januari. Het gaat om een avonturenspel uit de Tomb Raider-reeks en een ritmische actiegame.

Gratis Stadia Pro-games

Goed nieuws, want Google heeft recent twee gratis spellen onthuld voor Stadia Pro-abonnees, ofwel iedereen die momenteel gebruikmaakt van de Founder's Edition, Premiere Edition of een Buddy Pass. In januari kan je 'Rise of the Tomb Raider' en 'Thumper' claimen op Stadia, dat onthult Google in een blogbericht.

Lees ook:

Rise of the Tomb Raider is het tweede deel in de nieuwe Tomb Raider-reeks waarin het verhaal van archeologe Lara Croft wordt verkend. Dit keer is Lara in de koude bossen van Siberië waar ze wordt bekampt door een paramilitaire organisatie in haar zoektocht naar de legendarische stad Kitezj. Zoals altijd draait de game om overleven en vind je onderweg verborgen tombes die je kan verkennen.

Eerder werden Stadia Pro-gamers al getrakteerd op het eerste deel van de Tomb Raider-trilogie. Hieronder kan je de trailer van het spel bekijken.

Thumper

Ook het spel Thumper maakt deel uit van de gratis bundel aan games. Thumper is een ritmisch actiespel waarin alles draait rond reflexen en het ontwijken van obstakels. Het spel heeft een leuke, opzwepende sfeer en het is ook visueel erg aantrekkelijk.

Lees ook:

Google stelt ook dat de game Tomb Raider: Definitive Edition, het eerste deel uit de reeks, vanaf 31 december niet langer te claimen is voor Stadia Pro-abonnees. Als je het spel nog niet hebt geclaimd, is het nu dus de moment. Wat vind jij van deze nieuwe games? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel en in de PlayStadia-groep op Facebook.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien57 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'