Cover-afbeelding

Spitlings is de nieuwe Indie-game die naar Google Stadia komt

MassiveMiniTeam breng Spitlings naar Google Stadia, een indie-game die zichzelf omschrijft als een hardcore arcade-game en wij zagen al wat Pac-Man-achtige graphics.

Spitlings is Pac-Man van deze tijd

Ontwikkelaar Massive Mini Team brengt Spitlings naar Google Stadia en omschrijft de game als een 'moderne insteek voor een hardcore arcadegame'. De ontwikkelaar legt de nadruk op toffe visuals, chaotische gameplay en hypnotiserende muziek. Bovendien is de game met één tot vier spelers te spelen, samen met een vriend spelen is dus mogelijk. Om samen te gamen, kun je je Buddy Pass delen om zo samen deze toffe game op Stadia te ontdekken.

Wanneer de game precies op de streamingdienst voor games gaat verschijnen weten we nog niet. MassiveMiniTeam vertelt in zijn tweet alleen dat de game 'zeer binnenkort' op Stadia te vinden is.

Spugen en springen

Spitlings wordt uitgegeven door Handygames en vormt daarmee de eerste game van de uitgever op Stadia. In een persberichtmeldt de uitgever dat de game "Een 'schreeuw tegen je vrienden'-achtig gevoel" oproept en een hardcore arcadegame is.

Elke speler bestuurt een Spitling, een rechthoekig wezen met tanden dat kan spugen en springen. Het doel van de game is om alle bubbels in een level kapot te spugen, á la Pac-Man. Elk level is echter uniek en heeft bepaalde omgevingselementen die invloed hebben op de gameplay, zoals in de trailer te zien is.

Lees ook:
swtadia

Dat is alweer een game die bij het Stadia-aanbod komt, bekijk hier de geüpdatete lijst van games. Spreekt Spitlings jou aan? Of kies je eerder voor een triple A-titel van een grote studio? Laat het ons weten in de reacties hieronder of in onze Facebook-groep!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke82 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!