Cover-afbeelding

Red Dead Redemption 2 komt in november naar Stadia

De lancering voor Red Dead Redemption 2 op Stadia is recent officieel bevestigd. Het populaire actie- en adventure-spel zal beschikbaar zijn bij de lancering van Stadia.

Red Dead Redemption 2

De lancering van Google Stadia komt steeds dichter, want het platform zou volgende maand beschikbaar zijn voor gebruikers van de Founder's Edition- en Premiere Edition-pakketten. Ondertussen maakt Google bekend dat het spel Red Dead Redemption 2 vanaf de lancering verkrijgbaar zal zijn op zijn cloud-gamingplatform.

Red Dead Redemtion 2 is een actie- en adventure-game van ontwikkelaar Rockstar Games die vorig jaar goed ontvangen werd bij de lancering. Je kruipt in de huid van een schurk uit het Wilde Westen in de Verenigde Staten. De protagonist, Arthur Morgan probeert af te rekenen met concurrerende groepen en aanvallen van de overheid. Morgan probeert zijn Van der Linde-bende recht te houden, terwijl de gloriejaren van het Wilde Westen ten einde zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van Red Dead Redemption 2 voor Stadia is nog onbekend, maar we verwachten dat de prijzen voor games vergelijkbaar zullen zijn met die van consoles.

Het is nog maar de vraag wanneer Stadia beschikbaar zal zijn, maar recent dook de datum van 12 november op, want dan zouden de Founder's- en Premiere Edition-pakketten geleverd worden. Dat raakte bekend met de lancering van Premiere Edition. Dat is de nieuwe formule die als vervanging van de Founder's Edition komt, omdat die is niet langer beschikbaar is in Nederland. In dit artikel vind je een overzicht van de games die je zal kunnen spelen op Stadia.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien67 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'