Cover-afbeelding

PlayStadia Live: volg de eerste Destiny 2-livestream vanaf 19:00 uur

Seb streamt vanaf 19:00 uur de game Destiny 2: The Collection via Google Stadia op YouTube. Hij verkent de nieuwe uitbreidingspakketten Shadowkeep en Forsaken en maakt zijn 'Guardian' tot een held, of hij jaagt hem vooral de verdoemenis in.

PlayStadia Live: Destiny 2

Onze zustersite PlayStadia.nl, met al het nieuws over Google Stadia, brengt zijn eerste PlayStadia Live met Destiny 2. De livestream gaat vandaag van start om 19:00 uur. Seb keert na een jaar terug naar Destiny 2 en hij speelt op Stadia de nieuwe Forsaken- en Shadowkeep-uitbreidingen. In de eerste Destiny 2-livestream stelt Seb zijn nieuwe Guardian voor die een nog onbekend lot te wachten staat.

Destiny 2 is een online actie-game dat zich afspeelt in een science-fiction-wereld. Het spel maakt gratis deel uit van het Pro-abonnement van Stadia, en iedereen die de Founder's Edition en Premiere Edition van Googles cloud-gamingdienst heeft bestelt, heeft toegang tot het spel. Hier vind je een overzicht van alle Stadia Pro-spellen. In bovenstaande video volg je de livestream vanaf 19:00 uur.

Volg PlayStadia

Recent heeft Google zijn Buddy Pass onthuld bij gamers van de Founder's- en Premiere Edition, en zij kunnen nu vrienden uitnodigen die op Stadia kunnen spelen. Hoe dat precies werkt, lees je hier. Volg al het nieuws, de livestreams en podcasts over Stadia op PlayStadia.nl. Maak je ook lid van de Facebook-groep.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien45 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'