Cover-afbeelding

Deze 10 games komen binnenkort naar Stadia

Stadia introduceert 10 nieuwe games binnenkort waarvan er twee als eerste op Stadia beschikbaar zullen zijn. In dit artikel geven we een overzicht van wat je mag verwachten de komende weken.

Nieuwe Stadia games

De Stadia-community heeft Google er al meermaals op gewezen dat het meer moet communiceren over nieuwe content die ons te wachten staat en daarom mogen we ons verwachten aan een Stadia Save Point. Google zet alle games die binnenkort verwacht worden op een rijtje samen met recent verschenen titels. Je vindt het complete overzicht van games hieronder.

Lees ook:

SteamWorld Dig

SteamWorld Dig 2

SteamWorld Heist

SteamWorld Quest

Lost Words: Beyond the Page

Panzer Dragoon: Remake

Serious Sam Collection

Stacks on Stacks (on Stacks)

The Division 2

Doom Eternal

Doom Eternal

Exclusief op Stadia

De games Stacks on Stacks (on Stacks) en Lost Words: Beyond the Page zijn twee titels die als eerste naar Stadia komen. De games werden al eerder aangekondigd samen met een andere exclusieve titel, Splitlings, dat alvast beschikbaar is in de Stadia-winkel en je ontdekt hier alles over de games.

Daarnaast komen ook twee grotere namen naar de cloud-gamingdienst met Tom Clancy's The Division 2 en Doom Eternal. We kijken ook uit naar de komst van cultklassiekers zoals de SteamWorld-games.

Nu beschikbaar

Google deelt ook een overzicht van de games die vanaf nu verkrijgbaar zijn inde Stadia-winkel. Mortal Kombat 1 krijgt een expansie en de racegame Monster Energy Supercross 3 is nu beschikbaar. Lees alles over deze titels in dit artikel.

Lees ook:

Stadia kreeg ook andere uitbreidingen. Launch-game Destiny 2 kreeg Crimson Days en in Metro Exodus speel je Sams' Story. Je ontdekt er hier alles over. Het complete overzicht van content die nu beschikbaar is, vind je hieronder.

Spitlings

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3

Borderlands 3 - Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot

Metro Exodus - Sam’s Story

Mortal Kombat 11 - The Joker

Mortal Kombat 11 - DC Elseworlds Skin Pack

Wat vind jij van de games die op komst zijn? Zijn er titels waar jij naar uitkijkt? Laat het ons weten in de reacties en in de PlayStadia-groep op Facebook.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien67 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'