Cover-afbeelding

Deze nieuwe games zijn nu beschikbaar op Google Stadia

Er komen nieuwe games naar Google Stadia deze week waaronder Borderlands 3, Dragonball Xenoverse 2 en Ghost Recon Breakpoint.

Wie van de drie?

Google Stadia krijgt weer nieuwe games bij het aanbod: Borderlands 3, Dragonball Xenoverse 2 en Ghost Recon Breakpoint. Bovendien zijn de games allemaal met korting te koop in de week voor Kerstmis. Wist je trouwens dat gebruikers met een Google Stadia Founder's Edition een extra Buddy Pass krijgen? Lees er hier alles over.

Borderlands 3

De razend populaire looter shooter is eindelijk op Stadia te spelen en past meteen in het rijtje van leukste online multiplayer games op de dienst. Verken Pandora als Vault Hunter en ontdek de gaafste wapens en andere loot in deze kleurrijke, buitenaardse wereld. Borderlands 3 is met vier personen te spelen, dus kies een Buddy uit om je Buddy Pass aan te geven en schiet er op los! Let wel op dat het hier gaat om een verouderde versie van de game. Borderlands op Stadia is bij release de versie van 24 oktober. Dat betekent dat er twee grote updates niet in deze versie van het spel zitten.

Lees hier de review van Borderlands 3 van IGN Benelux.

Op de Stadia community-pagina staat er dat de games met korting worden aangeboden:

Borderlands 3 Standard Edition for 38,99 euro (-35%)

Borderlands 3 Deluxe Edition for 51,99 euro (-35%)

Borderlands 3 Super Deluxe Edition for 77,99 euro (-22%)

Dragon Ball Xenoverse 2

Roep je innerlijke Saiyan op in Dragon Ball Xenoverse 2 en neem het op tegen je favoriete personages uit Dragon Ball. Xenoverse 2 is een vechtspel in het Dragon Ball-universum dat ook online te spelen is en een verhaalmodus heeft waarin je als Time Patroller ook een role playing game-element aan de game toegevoegd krijgt. Welk familielid ga jij inmaken met de Kerst dit jaar?

Lees hier de review van Xenoverse 2 van IGN Benelux.

Dragon Ball Xenoverse 2 for 49,99 euro.

Ghost Recon Breakpoint

De nieuwste Tom Clancy game van Ubisoft neemt je mee naar het mysterieuze eiland Aurora, overgenomen door Skell Tech, een geavanceerde technologie-fabrikant. Wanneer er een schip wordt aangevallen voor de kust van het eiland, moeten de Ghosts erop uit trekken om te onderzoeken wat er mis is. Al snel blijkt Cole D. Walker (gespeeld door John Bernthal), een oude Ghost, de touwtjes in handen te hebben.

Lees hier de review van Ghost Recon Breakpoint van IGN Benelux.

ghost recon breakpoint stadia sale christmas

Ghost Recon Breakpoint is een tactische shooter RPG die je met zijn vieren kan spelen. Ga als een tactische eenheid het eiland op en ontdek wat er aan de hand is met Aurora. Sluip, kruip en schiet je een weg door het eiland heen, customize je eigen Ghost naar eigen keuze en ontdek de vele wapens die in de game zitten.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint for 35 euro USD (-50%)

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition for 50 euro USD (-50%)

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Ultimate Edition for 60 euro (-50%)

Voor welke game ben jij het meest enthousiast? Ga je de schoonfamilie inmaken op Dragon Ball Xenoverse 2 of toch met drie vrienden als Vault Hunter looten en shooten in Borderlands 3? Of wil je gewoon je Google Stadia Founder's Edition showen? Laat het ons weten in de reacties of in onze Facebook-groep.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke143 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!