Cover-afbeelding

Moonshine Studios over Get Packed en nieuwe trailer

Moonshine Studios sprak met Google Stadia op de Community Blog over hun game, Get Packed, en onthult een gloednieuwe trailer voor de knotsgekke First on Stadia game.

Eerste First on Stadia!

Moonshine Studios is de ontwikkelaar achter de First on Stadia game Get Packed en Jamie King sprak met het team achter de Google Stadia Community Blog over de game en de gloednieuwe trailer.

Get Packed is een game die te spelen is met één tot vier spelers en die draait om succesvol te verhuizen in het stadje Ditchlington. Spelers moeten samenwerken om de knotsgekke physics in de game te verslaan en efficiënt te kunnen verhuizen. Dat gebeurt natuurlijk op bizarre maps met allerlei hindernissen zoals rijdende auto's, een zwaaiende sloopkogel en nog veel meer.

get packed stadia first

Get Packed wordt de eerste First on Stadia van Moonshine en de studio beschouwt het volgens Jamie King als een mogelijke steunpilaar om “niet-conventionele en ambitieuze titels te ontwikkelen in de komende jaren”, aldus King. “In de toekomst willen we nieuwe genres en trends ontdekken”.

get packed stadia first

Als King gevraagd wordt naar het idee achter de game, het is niet zo vanzelfsprekend om een game over verhuizen te ontwikkelen, verklaart King: “Het idee van inpakken en verhuizen hadden we allemaal in gedachten. In combinatie met ons doel om een game te maken die vrienden en familie samen zouden kunnen spelen, is dat Get Packed geworden.” Bovendien moet de game zowel de gamers als niet-gamers aanspreken.

Ten slotte vertelt King kort over zijn ervaring met het ontwikkelen voor Google's streamingdienst voor videogames. Hij legt uit dat Stadia flink heeft geholpen met de ontwikkeling van de physics, ook voor online gameplay. “Normaliter zou je latency-problemen krijgen in online multiplayer games, dat is dé nachtmerrie voor ontwikkelaars. Gelukkig biedt Stadia een unieke oplossing die elke individuele speler een ideale, gedeelde multiplayer-ervaring heeft.”

get packed

Get Packed komt 'snel' uit in de Stadia Store, we weten dat de game een releaseperiode had in 2020 en afgaande op wat er in de blog te lezen was, mogen we die in de komende periode verwachten.

Wat denk jij van Get Packed? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Lees verder hier een overzicht van alles wat Stadia in maart 2020 deed en check hier de games die wij zeker op Google Stadia willen zien.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke145 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!