Cover-afbeelding

Stadia korting: Red Dead Redemption 2, GRID, RAGE 2 en Borderlands 3

Google komt met korting in de Stadia-winkel. De games Red Dead Redemption 2, GRID, RAGE 2 en Borderlands 3 zijn voor een lagere prijs beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de speciale edities van die games.

Red Dead Redemption 2-korting

Regelmatig trakteert Google zijn Stadia-gamers op kortingen in de winkel, en dit keer is het populaire spel Red Dead Redemption 2, een actie-avonturenspel in een open wereld, deel van de tijdelijke korting.

Lees ook:

Red Dead Redemtion 2 speelt zich af in de eindperiode van het Wilde Westen waar de schurk Arthur Morgan zijn bende probeert overeind te houden. Red Dead Redemption 2 is een spel van Rockstar Games, dat is de ontwikkelaar van de populaire Grand Theft Auto-reeks. Alleen de speciale edities van de game maken deel uit van deze tijdelijke korting. Hieronder vind je een overzicht:

> Red Dead Redemption 2: Special Edition: 56,24 euro i.p.v 74,99 euro

> Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition: 67,49 euro i.p.v 89,99 euro

> Red Dead Redemption 2: Launch Edition; 47,99 euro i.p.v 59,99 euro

Andere Stadia Pro-kortingen

Verder kunnen ook andere games rekenen op korting. De recente actie-shooter Rage 2 is tijdelijk voor 19, 80 euro te koop, in plaats van 59,99 euro. Verder kost de racegame GRID nu 28,00 euro, ten opzichte van het eerdere prijskaartje van 69,99 euro. Als laatste is de pas toegevoegde game Borderlands 3 ook nog steeds met korting te koop, want je betaalt nu 38,99 euro in de Stadia-winkel. Het is niet bekend hoe lang deze kortingen gelden.

Lees ook:

Zijn er games die jij met korting gaat aanschaffen of wacht je eerder op promoties voor andere Stadia-spellen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel of in de PlayStadia-groep op Facebook.

  • Sebastien Marien

    Sebastien Marien57 artikelen

    Speelde als twaalfjarige arcade-games op zijn pc met een emulator en heeft nu een stevige bibliotheek op Steam. Seb wisselde ook tussen de platformen van Sony, Microsoft en Nintendo, maar nu is het tijd voor de 'Future of Gaming'