Cover-afbeelding

Farming Simulator werd aan Stadia Pro toegevoegd, maar niet de Platinum-versie

Farming Simulator 19 werd toegevoegd aan de gratis Stadia Pro-games van december, alleen bleek het niet de Platinum-versie te zijn, wat de community opnieuw niet waardeerde.

Verkeerde afbeelding

Google Stadia meldde afgelopen week dat er twee nieuwe games aan het Pro-aanbod toegevoegd zouden worden: de Tomb Raider Definitive Edition en Farming Simulator 19. Alleen bleek het bij die laatste game niet om de Platinum-versie te gaan, wat wel beloofd was getuige de promotie-afbeelding die bij het nieuws werd gebruikt.

Google Stadia

Wat voornamelijk tegen het zere been stoot, is dat het alweer om verkeerde communicatie lijkt te gaan vanuit Google, en dat nadat het bedrijf nog beloofde om die communicatie juist te verbeteren.

Op de afbeelding is te zien dat Google Stadia vier nieuwe games belooft bij Stadia Pro voor december: de Destiny 2 collection en Samurai Showdown die meteen beschikbaar zouden komen én twee games voor in de toekomst, daar staat duidelijk bij dat het om de Farming Simulator 19 Platinum-editie gaat.

stadia stadia permoiere

Het lijkt hier te gaan om een foutje in het kiezen van de afbeelding om dit te promoten, we denken dat omdat er in de beschrijving van het nieuws geen enkele vermelding is van een Platinum-editie. Ook in de reacties op de oorspronkelijke Reddit-post lijkt de consensus te zijn dat een 'stelletje niet-gamers' aan zulke zaken werkt, wat niet per se gek is aangezien Google geen gamebedrijf is.

stadiapro games december

Wat denk jij van dit foutje van Google? Zie je het (nogmaals) door de vingers of vind je dat een betalende dienst vanaf het begin goed moet functioneren? Laat het ons weten in de reacties hieronder of in onze Facebook-groep!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke82 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!