Cover-afbeelding

Nieuwe FIFA en andere Electronic Arts-games komen naar Stadia

Tijdens de Stadia Connect van 28 april is onthuld dat game-uitgever Electronic Arts FIFA, Madden en Star Wars Jedi: Fallen Order naar Google Stadia zal brengen.

Vijf games

Google kondigde aan dat er dit najaar vijf games naar Stadia zullen komen. Eentje, FIFA, was eerder vandaag al gelekt. Naast FIFA 21 zal ook Madden 21 als sportgame deze winter naar Stadia komen. De derde game die naar Stadia zal komen is het goed ontvangen Star Wars Jedi: Fallen Order die in november 2019 uitkwam op andere platformen. De overige twee games werden nog niet onthuld tijdens de presentatie.

In Fallen Order heb je de controle over Cal Kestis, een jonge Jedi die zijn verborgen leven achter zich moet laten en op een bijzonder avontuur gaat. Naarmate de game vordert, word je sterker en krijg je de beschikking over nieuwe krachten die je in kunt zetten om nieuwe gebieden vrij te spelen of moeilijke vijanden te verslaan. Hier komen natuurlijk ook de nodige skills van de Force en je lightsaber bij kijken.

Ga jij FIFA 21 straks spelen op Stadia wanneer de game deze winter uitkomt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel en in de PlayStadia-groep op Facebook.

  • Sven Rietkerk

    Sven Rietkerk12 artikelen