Cover-afbeelding

Gratis DOOM 64 als je DOOM Eternal voor 3 april koopt

Krijg DOOM 64 gratis bij aankoop van DOOM Eternal voor 3 april, genoeg schietplezier met Doomguy in het verschiet op Google Stadia.

Twee voor de prijs van één

DOOM Eternal is uitgebracht en er is een bijzondere deal op Google Stadia, gebruikers die de nieuwste DOOM aankopen voor 3 april, krijgen er een gratis kopie van de klassieke DOOM 64 bij. De lockdown is dus zeker te overleven met een klassieker in games én de nieuwste versie in die franchise, die bovendien goed wordt ontvangen getuige de review van IGN Benelux.

doom eternal stadia release

DOOM Eternal van ID Software is de heruitgevonden versie van de klassieke, bloederige, monstershooter uit 1997. De franchise begon in 1993 met DOOM, sindsdien zijn er vijf nieuwe titels uitgekomen en deze maand dus de zesde, DOOM Eternal.

De door John Carmack-bedachte franchise is iconisch te noemen en heeft een toegewijde spelersbasis die maar al te blij zijn om Doomguy terug in actie te zien.

Nu kunnen gebruikers van Google Stadia die DOOM Eternal aanschaffen voor 3 april ervaren hoe de DOOM-franchise is geëvolueerd. DOOM 64 was een belangrijke game in de franchise die een heleboel nieuwe gameplay-elementen introduceerde en verder bouwde op de bestaande lore van de voorgaande games. Omdat DOOM Eternal ookwel de 'wedergeboorte' van de gamereeks wordt genoemd, lijken die twee titels gebundeld te zijn.

Voor meer over Google Stadia kun je hier lezen over de crossplay in The Division 2 of welke games wij heel graag op de streamingdienst willen zien. Ten slotte gaat ontwikkelaar Splash Damage een Stadia-exclusieve titel ontwikkelen.

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke142 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!