Cover-afbeelding

Destiny 2's Kerst-evenement 'The Dawning' is aangebroken

Destiny 2 houdt ook dit jaar een Kerst-evenement oftewel The Dawning, waarbij spelers exclusieve beloningen kunnen verdienen.

'T is the season...

The Dawning is aangebroken in Destiny 2, ook op Google Stadia. Het Kerst-evenement is een jaarlijks fenomeen zoals in meerdere games tegenwoordig het geval is, met speciale game modi, quests en dergelijke kunnen spelers beloningen vrijspelen. In dit evenement gaan Destiny 2-spelers er vandoor met een nieuw wapen, een schip in winter-thema en een Sparrow van Eva Levante.

the dawning destiny 2 guide rewards

Alle Guardians kunnen bij Eva Levante koekjes bakken voor de grootste helden van het zonnestelsel, vorig jaar ging dat ook al zo. Toen kregen spelers een speciale oven van Eva Levante die ze tijdens het evenement konden verbeteren om meer beloningen te krijgen en om meer cadeaus te kunnen geven. Ook dit jaar zal het evenement op die manier in zijn werk gaan, met geüpdate beloningen welteverstaan.

the dawning weapon

Mocht je afgelopen jaar het evenement gemist hebben, maak je dan geen zorgen. Dit jaar zijn er ook beloningen van 2018 te winnen! Toch is de hoofdprijs van The Dawning 2019 in Destiny 2 de speciale Cold Front submachine gun, waarvan nog niet werd onthuld hoe spelers die precies vrijspelen. Dit zal waarschijnlijk tegen het einde van het evenement gebeuren.

Ten slotte wordt de in-game store, de Eververse store, geüpdate om allerlei feestelijke cosmetics aan te bieden in Kerst-thema. Concreet gaat het om nieuwe emotes, ghost shells en ornamenten voor je armor, die allemaal te koop zijn bij Tess met zowel Silver als Bright Dust.

Het The Dawning Event loopt vanaf 17 december tot en met 14 januari. Lees ondertussen meer over de Achievements die snel naar de dienst lijken te komen.

Ben jij een fan van Destiny 2 op Google Stadia? Dit is het eerste in-game evenement voor de streamingdienst van videogames. Voor welke games zou jij ook graag zulke evenementen terugzien? Laat het ons weten in de reacties hieronder of in onze Facebook-groep!

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke142 artikelen

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!