Games

Artikelen over games

Top 5 beste games op Google Stadia

Er zijn 22 games die je via Google Stadia kunt spelen en dit zijn wat ons betreft de beste 5.

Prijzen Stadia-games bekend en nieuwe, gratis Stadia Pro-game

De dollarprijzen van alle Stadia-games zijn alvast bekend en we weten ook wat de korting bedraagt voor abonnees van Stadia Pro. Daarnaast is ook een nieuwe gratis game beschikbaar voor Stadia Pro-gamers: Samurai Shodown.

Elder Scrolls Online komt pas in 2020 naar Stadia, wel met crossplay

Google heeft de lijst met games onthuld die bij de release van Stadia beschikbaar zullen zijn. Hierbij valt op dat The Elder Scrolls Online niet bij release speelbaar is.

GRID heeft op Google Stadia een exclusieve multiplayer-modus

Racegame GRID van Codemasters (F1 games) komt uit op Google Stadia en heeft een exclusieve multiplayer-modus die die tot wel veertig auto’s ondersteund.

GYLT is de eerste Stadia-exclusive, bekijk hier de launch trailer

GYLT is een survival/avonturengame van Tequila Works die exclusief uitkomt op Google Stadia. De launch trailer is een week voor de lancering van de gamestreamingdienst onthuld.

Deze Stadia-games zijn beschikbaar bij de lancering

Zie hier een volledige lijst met alle games die op de lanceringsdatum en later dit jaar naar Stadia komen. Een opvallende titel is de game GLYT, die exclusief op Stadia verschijnt.

Red Dead Redemption 2 komt in november naar Stadia

De lancering voor Red Dead Redemption 2 op Stadia is recent officieel bevestigd. Het populaire actie- en adventure-spel zal beschikbaar zijn bij de lancering van Stadia.