Auteur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke artikel

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!

De nieuwste artikelen van Jaap Vreeke

Destroy All Humans! Krijgt nieuwe Trailer in Santa Modesta

Destroy All Humans! Krijgt nieuwe trailer van uitgever THQ Nordic die ons een beter idee geeft van de game met een missie in het fictieve Santa Modesta.

Just Shapes & Beats is nu beschikbaar op Google Stadia

Just Shapes & Beats is nu beschikbaar op Google Stadia, de actie en ritmische game van de Canadese studio Berzerk Studio verscheen eerder al op de PS4, Switch en PC.

Borderlands 3: Bounty of Blood DLC is nu beschikbaar

De Borderlands 3 Bounty of Blood DLC is nu beschikbaar op Google Stadia en kost je zo'n 12 euro in de Stadia Store. In de uitbreiding verken je Gehenna, een Western-achtige planeet.

Google Stadia rolt gedetailleerde statistieken uit

Google Stadia houdt gedetailleerde statistieken bij van de spelers en deelt die nu op spelersprofielen met onder meer gespeelde tijd, level van personages en andere stats.

Marvel's Avengers War Table onthult nieuwe trailers en gameplay

Tijdens Marvel's Avengers War Table zijn er nieuwe trailers en is er nieuwe gameplay onthuld van je favoriete Avengers in actie zoals Thor.

Cyberpunk 2077: Night City Wire met nieuwe trailer en gameplay

Cyberpunk 2077 kreeg een Night City Wire met een nieuwe trailer, gameplay en screenshots die ons een betere blik geven op CD Projekt Red zijn komende game.

Google Stadia Pro Games met korting met onder meer Assassin's Creed Odyssey

De Google Stadia Pro Games met korting zijn bekendgemaakt met onder meer Assassin's Creed Odyssey, Borderlands 3, Just Dance 2020 en nog veel meer.

Wave Break is nu uitgebracht op Google Stadia

Wave Break is nu uitgebracht op Google Stadia, de skateboarding game mengt water met wapens en coole tricks in een arcade-stijl Miami Vice achtige wereld.

Wave Break releasedatum onthuld voor Google Stadia

Wave Break heeft een releasedatum gekregen voor Google Stadia, ontwikkelaar Funktronic Labs maakte bekend wanneer de 'langverwachte' titel op Stadia uitkomt.

Crayta komt op 1 juli uit op Google Stadia

Crayta komt op 1 juli uit op Google Stadia en bovendien gratis voor iedereen met een Google Stadia Pro-abonnement, de First on Stadia-titel is later op andere platform te spelen.

Cris Tales komt in november uit op Google Stadia

Cris Tales, de turn based JRPG, komt op 17 november uit op Google Stadia. Dat werd bekendgemaakt samen met de release van een nieuwe cinematic teaser trailer.

Summer of Gaming onthult: System Shock Redux onderweg naar Google Stadia

IGN's Summer of Gaming-evenement heeft onthuld dat System Shock Redux onderweg is naar Google Stadia, de demo is nu beschikbaar.

Pagina 1 van 14