Auteur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke artikel

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!

De nieuwste artikelen van Jaap Vreeke

Lost Words: Beyond The Page patch met verbeteringen en 4K 60fps

Lost Words: Beyond The Page krijgt een update op Google Stadia met verbeteringen maar vooral ondersteuning voor de langverwachte 4K 60fps.

Google Stadia Pro Games juni met Little Nightmares, Get Packed, Superhot en meer

De Google Stadia Pro Games voor juni zijn aangekondigd door het Google Stadia Team met Little Nightmares, Get Packed, Superhot, Power Rangers: Battle for the Grid en Panzer Dragoon: Remake.

Google voegt 1440p streaming-resolutie toe voor Stadia op Chrome

Google voegt 1440p streaming-resolutie toe voor Stadia op Chrome, daarvoor moeten spelers wel voldoen aan bepaalde benodigdheden om 4K aan te kunnen.

Stadia-update lost problemen op met controller op webbrowser

Een Stadia web update verbetert de UI interface net als problemen met de notificaties en de controller in de webbrowser.

Gratis maand Stadia Pro voor nieuwe gebruikers vanaf 3 juni

Nieuwe Stadia Pro-gebruikers krijgen een maand lang gratis Stadia Pro, vanaf 3 juni. Dat maakt het Google Stadia team bekend in een blogpost.

Serious Sam 4 krijgt launch op Google Stadia in augustus als Exclusive

Serious Sam 4 wordt in augustus uitgebracht als Google Stadia Exclusive als deel van de First on Stadia-games waar Get Packed en Lost Words ook bij horen.

Ubisoft-ontwikkelaars testen games op Stadia

Ubisoft-ontwikkelaars gebruiken Google Stadia om de games thuis te testen ten tijde van de lockdown door het coronavirus. Dat zegt CEO Yves Guillemot.

Embr Early Access op Google Stadia

Embr wordt donderdag beschikbaar op Google Stadia in Early Access, daarnaast zijn er nog steeds deals voor NBA 2K beschikbaar.

PGA Tour 2K21 aangekondigd voor Stadia, nieuwe trailer

Golfgame PGA Tour 2K21 is aangekondigd voor Google Stadia met een nieuwe trailer en releasedatum, weet jij de FedExCup te winnen met je MyPlayer?

Guerilla Collective is enorme Indie Showcase voor alle platforms

Guerilla Collective heeft aangekondigd dat het komende zomer een grote Indie Showcase gaat houden voor titels op alle platforms, waaronder Google Stadia.

Mafia: Trilogy komt naar Google Stadia als remaster

Mafia: Trilogy brengt alle Mafia-games naar Google Stadia toe in de remastered-versie, dat werd door 2K United Kingdom de wereld ingestuurd.

DOOM 64 op Stadia en NBA 2K voor drie euro?

DOOM 64 is beschikbaar op Google Stadia naast andere interessante aanbiedingen in het gamesassortiment, zo schaf je NBA 2K nu voor slechts drie euro aan.

Pagina 1 van 12