Auteur

  • Jaap Vreeke

    Jaap Vreeke artikel

    City builder in hart en nieren, fan van immersieve open-world games en een gezonde obsessie voor esports en competitief gamen. Enthousiast voor Stadia omdat zijn harde schijf vol staat!

De nieuwste artikelen van Jaap Vreeke

TPVision wil met Philips Stadia integreren in nieuwe Android TVs

TPVision, het moederbedrijf van Philips, heeft tijdens de winterpersdag de plannen voor de toekomst blootgelegd en daar is een plekje voor Stadia bij.

Google Stadia 2.2 met zoomen op captures, Assistant en meer

Google Stadia heeft een eerste update van het jaar gekregen, die bracht verbeteringen met zich mee zoals zoomen op screenshots en de Assistant.

Last van lag, verbroken verbinding of dergelijke met Stadia? Wij helpen je

Google Stadia is de streamingdienst voor games van Google en dat gamen via de cloud heeft veel voordelen, maar kan heel frustrerend zijn als het niet vlekkeloos werkt.

Gratis Google Stadia voor nieuwe Verizon-klanten

Google werkt samen met Verizon, een Amerikaans telecom-bedrijf, en gaat nieuwe klanten een gratis Stadia-bundel cadeau doen.

Google Stadia legt plannen bloot voor 2020 in nieuwe blogpost

Het Google Stadia-team heeft in de eerste Community Blog van het jaar de plannen voor 2020 uitgelegd, ook kijkt het terug op wat er sinds de launch van november gebeurd is.

Google brengt in Verenigd Koninkrijk Stadia bandbreedte-bundels uit

Google brengt in het VK samen met BT's snelle internet Stadia Premiere Edition-bundels uit als deel van een strategisch partnerschap dat de ruchtbaarheid in de regio moet vergroten.

Cyberpunk 2077 uitgesteld naar september

Cyberpunk 2077 is met ruim vijf maanden uitgesteld naar een release in september dat meldt CD Projekt RED. Eerst moest de game op 16 april verschijnen.

Google test Stadia op verschillende smartphones

Google bracht Stadia uit als streamingdienst voor games die in eerste instantie alleen op Pixel-smartphones beschikbaar was, nu wordt het breder getest.

Stadia krijgt tool voor ontwikkelaars voor betere AI en immersie

Google Stadia krijgt een tool die speciaal voor ontwikkelaars van games is zodat ze betere Artificial Intelligence kunnen bouwen voor games.

Google test Stadia op andere smartphones dan Pixel

Google wil gebruikers met een Android-telefoon ook de mogelijkheid bieden om Stadia op de smartphone te spelen. Sommigen claimen dat al te kunnen.

Destiny 2: Nieuwe content aangekondigd 'Devils Ruin Exotic Quest'

Destiny 2 krijgt ook op Google Stadia de 'Devils Ruin Exotic Quest', dat is de legendarische versie van de Sundial-missie en kan je een sidearm opleveren.

Oud-Ubisoft-medewerker naar Stadia Games & Entertainment

Een oud-Ubisoft-medewerker, Benjamin Nicholas, gaat bij Google Stadia Games & Entertainment aan de slag als een concept-artiest. Hij werkte onder ander aan Watch Dogs en Halo 5.

Pagina 1 van 7