Auteur

  • Claudia Rahanmetan

    Claudia Rahanmetan artikel

    Ik leef voor Android, sushi en gif'jes.

De nieuwste artikelen van Claudia Rahanmetan

Google Stadia heeft veel nieuwe gebruikers erbij gekregen

Sinds de bekendmaking dat Stadia Pro twee maanden gratis te proberen is, heeft de cloud-gamingdienst heel wat nieuwe gebruikers erbij gekregen.

OnePlus: ondersteuning voor Google Stadia is onderweg

OnePlus heeft bekend gemaakt dat een aantal OnePlus-telefoons Stadia-ondersteuning krijgen. De nieuwe OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro zijn als eerste aan de beurt.

Stadia-games spelen op je telefoon, zo doe je dat

Games via Google Stadia spelen, is mogelijk op een hele serie Android-telefoons. Hoe je Stadia-games op je telefoon kunt spelen, lees je in dit artikel.

Stadia werkt morgen op meer Android-telefoons, ontdek welke

Stadia is op het gebied van telefoons alleen voorbehouden aan de Google Pixel, maar daar komt vanaf 20 februari verandering in. Dan zullen meer telefoons de dienst ondersteunen.

Dit zijn drie nieuwe en exclusieve games voor Stadia

Google heeft vijf nieuwe games voor Stadia aangekondigd waaronder drie exclusieve titels.

Google wil dit jaar meer dan 120 games aan Stadia toevoegen

Google heeft bekend gemaakt dat het dit jaar meer dan 120 games waaronder 10 exclusieve titels aan het aanbod van Stadia wil gaan toevoegen.

Hulp nodig met Stadia? Krijg antwoord op je vragen

Google Stadia is een nieuw gamingplatform en het kan zijn dat je om wat voor reden ergens op vastloopt. Heb je hulp nodig met Google Stadia of loop je tegen een probleem aan? In dit artikel leggen we uit waar je antwoord op …

Destiny 2 Season of Dawn-update kan zonder download meteen op Stadia gespeeld worden

Destiny 2, één van de Stadia-toptitels, heeft een nieuw uitbreidingspakket genaamd Season of Dawn gekregen. Spelers van deze actiegame kunnen direct met de uitbreiding aan de slag want downloaden is op Stadia niet nodig.

Google Stadia werkt ook op telefoons met roottoegang

Games streamen via Stadia is voorlopig alleen nog mogelijk in de Chrome-browser, op smart tv's of op een Pixel-telefoon. Nu heeft iemand Stadia werkend gekregen op andere telefoons met roottoegang.

Krijgt de NVIDIA SHIELD ondersteuning voor Stadia?

De NVIDIA SHIELD is een Android TV-box die naar voren zou worden geschoven als premium spelconsole voor Googles Stadia. Wat is hier van waar?

Officiële Stadia-app is nu in de Play Store beschikbaar

Google heeft ter voorbereiding op de lancering van zijn gamestreamingdienst Stadia, de Stadia-app in de Play Store gelanceerd.

Google Stadia: welke internetsnelheid heb je nodig?

Google Stadia maakt het mogelijk om te gamen via de cloud nodig. Je hebt dus geen hardware zoals een pc of een console nodig om met Google Stadia te kunnen gamen. Wat wel een centrale rol speelt, is een snelle internetverbin…

Pagina 1 van 2